Maybelline Baby Lips Mint Fresh

Baby Lips, wie kent ze niet? De rage komt uit Amerika, en ondertussen heeft deze rage ook Nederland bereikt. Ik, als beautylover ben razend nieuwsgierig geworden naar deze Baby Lips. Waarom zijn ze zo bekend? Wat is er zo fijn aan? Eindelijk ben ik het te weten gekomen, en mijn mening deel ik met liefde met jullie.
In totaal zijn er 5 Baby Lips, en ik heb Mint Fresh gekregen voor mijn verjaardag. Precies diegene die ik wou! De 5 Baby Lips, passen bij verschillende moods. Mint Fresh is voor een avontuurlijke bui. Nou dat heb ik wel hoor! De Baby Lips zitten verpakt in een kartonnen verpakking. Ik vind het er erg aantrekkelijk uitzien. Dat komt vooral door de kleurtjes die Maybelline heeft gebruikt. Mint Fresh heeft een paars en groen uiterlijk, en het is lekker fel! Zulke producten zijn toch veel aantrekkelijker dan de standaard kleurtjes? Ik denk dat het uiterlijk van de Baby Lips ook mee heeft geholpen aan de bekendheid. Op de achterkant van de kartonnen verpakking vind je onder andere de ingrediënten, die ik hieronder met jullie deel.

Zoals je ziet bevatten de Baby Lips veel ingrediënten, en ook veel goede ingrediënten. Onder andere zit er honing, aloë vera, shea boter vitamine E en meer in de Baby Lips. Zelf ben ik helemaal dol op aloë vera. Door dit ingrediënt merk ik vaak goed resultaat. Ook vind ik shea boter een fijn ingrediënt, en die vitamine is erg mooi meegenomen. Ik heb niet veel verstand van ingrediënten, maar over dit product ben ik zeker dat het goede ingrediënten bevat.

Ook de lipbalsem zelf vind ik er ook tof uitzien! Helemaal in het groen met paarse letters. Top kleurencombinatie, trekt meteen mijn aandacht. De letters staan er groot op, en dat is ook wel herkenbaar aan de Baby Lips van Maybelline.

Zoals je ziet heeft de lipbalsem geen kleur. Maar 2 van de 5 Baby Lips hebben wel een kleurtje. Toch vind ik lipbalsem geen kleur nodig hebben! Maybelline belooft dat de Baby Lips je lippen verzorgen, beschermen en zacht maken. Dat is wat ik zoek in een lipbalsem. Toen ik de dop van de Baby Lips haalde, kwam de geur van mint meteen naar me toe. Niet te sterk, maar je ruikt het wel. Ik ben benieuwd of het ook wat tintelt op je lippen, want daar ben ik wel van. Dat geeft een fris gevoel.

En, begrijp ik waarom het in Amerika zo’n trend is? Nou, ik begrijp het helemaal! Deze lipbalsem is echt geweldig. Bij het aanbrengen voelde ik meteen hoe zacht deze lipbalsem was, en het gleed als boter over mijn lippen. Zo moeten lipbalsems zijn! Ook merkte ik meteen dat het wat tintelde op mijn lippen, en dat ik er een fris gevoel van kreeg. Dat is een extra pluspunt! Maar nu de beloftes: verzorgen, beschermen en maken ze je lippen ook zacht? Helemaal! Mijn lipjes waren heerlijk zacht na gebruik, terwijl ze van te voren helemaal droog waren. Ook voelde ik dat deze lipbalsem mijn lippen voed, en dat het mijn lippen beschermt. Ik moest weten waarom het zo’n rage was in Amerika, en nu weet ik het dus. Ik ben verkocht.

Ik wil meer Baby Lips! Want wat vind ik deze fijn! Niet alleen door de werking, maar ook door de heerlijke tinteling en de geur. Alles klopt gewoon. Ik ben zo nieuwsgierig geworden naar de andere geuren! Ik denk dat ik er nog meer ga kopen, want voor de prijs hoef ik het ook niet te laten! Ik raad ze je zeker aan!

De Maybelline Baby Lips kosten 3,49 en zijn bij de drogist (onder andere DA) te koop.

Heb jij de Baby Lips al? Zo ja, ben je ook zo verliefd op deze lipbalsems?

About these ads

20 gedachtes over “Maybelline Baby Lips Mint Fresh

  1. Pingback: Things that makes me happy #3 | Trendlish

  2. Hoi!
    Ik heb de roze met passievrucht smaak, en als ik die opgedaan heb, tuit ik de hele tijd mijn lippen om die heerlijke geur op te snuiven ;) Ik stoor me niet aan het roze kleurtje die het achter laat, want dat is zo subtiel als je zelf wilt. Leuke review van een leuk product!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s