Purple is what I need

De eerste ooglook in 2014, yes. Ik vind ooglooks steeds leuker om te maken, omdat ik er steeds beter in word. Oefening baart kunst zeggen ze, en dat klopt! Deze ooglook is wat donker, maar zeker draagbaar. Zoals de titel al zegt: purple is what I need. Voor deze ooglook was zeker paars nodig. Laten we gaan kijken!
Voor deze ooglook heb ik twee palettes gebruikt. Links zie je het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette, en rechts zie je het NYC IndividualEyes palette in 943 Smokey Greens. Dit palette is eigenlijk voor groene ogen bedoeld, maar bij bruin staat het ook. Ik ben het meest gecharmeerd van het linkse palette, omdat ik de kleurtjes met liefde draag. Stuk voor stuk. Het zijn echt Lizzy kleurtjes voor oogschaduw. Het rechtse palette is wat gewaagder, en ik had zin om het palette te gaan gebruiken! Normaal draag ik niet zo snel wat gewaagds!

De lichte bruine kleur bracht ik als eerst aan in mijn ooghoeken. Dit is eigenlijk hoe ik altijd begin. Daarna koos ik de roze kleur, en die bracht ik aan over mijn gehele ooglid. Die kleur was nog niet zo gewaagd. Daarna pakte ik de paarse kleur en bracht deze aan in mijn arcadeboog. Even blenden, en klaar is Kees! Ik vind de ooglook erg goed gelukt. Het is niet te donker, maar wel een stuk donkerder dan ik gewend ben. Maar ik ben erachter gekomen dat dat best wel tof staat!

Deze dag droeg ik een roze trui bij de ooglook. Mijn ooglid is roze, dus dat past er goed bij! Ook past het bij paars, dus de combinatie ging goed. De ooglook ziet er mooi uit, maar het is lekker pittig! Je zou deze ook goed bij een stoere outfit kunnen matchen of bij een jurk. Bij sommige kleuren matcht het niet, maar dat maakt niet uit. Je kan er verschillende kanten mee op.

Ik denk dat dit zeker een van mijn favoriete ooglooks is. De kleuren staan zo chique en stoer bij elkaar, en het valt ook lekker op! Ik heb zin om met meer opvallende kleurtjes te gaan combineren, wie weet wat er nog meer uit komt.

Wat vind jij van deze ooglook?

About these ads

24 gedachtes over “Purple is what I need

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s