My favorite music at the moment #15

Het eerste ‘My favorite music at the moment’ artikel in 2014! Wat leuk! Ondertussen is dit alweer de 15de! De muziek die ik laat zien heb ik veel geluisterd in 2013, maar dit jaar blijf ik ze luisteren. Het zijn gewoon zulke toffe liedjes! Er zit van alles tussen, en dat maakt het nog toffer. Er zit vast wel iets tussen dat jij leuk vind!


Julia van der Toorn – Age
Julia ken je misschien niet, maar zij is de winnaar van The Voice Of Holland. Ik ben enorm fan van haar, en ik ben zo blij dat zij heeft gewonnen! Ik verheug me op haar album! Age is ‘haar’ single. Het liedje is officieel van iemand anders, maar zij heeft het ook gezongen. Ik vind dit liedje zo schattig, en het maakt me rustig. Gewoon een relaxt nummer, met een toffe tekst. Het lijkt of Julia het zo makkelijk zingt, en dat maakt het nog fijner om naar te luisteren.


Miley Cyrus feat French Montana – FU
Niet iedereen is erg gecharmeerd van Miley Cyrus. Ik vind haar er ook niet leuker op geworden, maar haar liedjes wel. Ze maakt zo’n krachtige en toffe nummers, en ik ben wel een beetje fan van haar. FU is een liedje waar je van moet houden, want het is nogal apart. Ik krijg energie van het liedje, en als je boos bent is dit ook een heerlijk nummer. French Montana vind ik ook leuk zingen. De combinatie is goed gekozen. Waarschijnlijk ken je dit liedje niet, maar gun het zeker een kans.


John Legend - All Of Me
Dit liedje moet je kennen. Het komt heel vaak op de radio, en het is best wel populair. All Of Me vind ik een prachtig nummer, en erg ontroerend. De tekst is zo mooi geschreven. Dit liedje raakt me gewoon. De stem van John Legend spreekt me echt aan. De piano die je op de achtergrond hoort geeft het liedje nog iets meer. Ik kende nog geen liedjes van hem, maar ik ben nu wel benieuwd naar meerdere liedjes van hem.


Lorde – Royals
Royals van Lorde vond ik eerst geen leuk nummer. Het sprak me niet aan. Na een tijdje vond ik hem wel leuk. Erg raar, maar het gebeurde. Dit liedje is best apart, en Lorde heeft ook een speciale stem. Die combinatie maakt het interessant. Ik heb dit liedje enorm vaak gedraaid, en ik heb er nog steeds geen genoeg van. Het klopt dus wel dat je een liedje eerst beter moet kennen voordat je er een mening over kunt hebben. Ondertussen zing ik hem helemaal mee, zelf het wat hogere stukje.


Pitbull feat Ke$ha – Timber
Timber, ook zo’n typisch nummer wat in december enorm vaak gedraaid werd. Het heeft een beetje een cowboy style, en dat viel me meteen op. Het begin deuntje geeft dat al aan. Als ik dit liedje hoor wil ik dansen. Het heeft zo’n lekkere beat! Ook vind ik Ke$ha een leuke zangeres, en het was al een tijdje geleden dat ik muziek van haar had gehoord. Wat moet ik over Pitbull zeggen? Dat hij zo beroemd is heeft een reden, zijn stem. En ik begrijp helemaal waarom hij zo ver is gekomen. Zijn stem is gewoon aantrekkelijk.


Eminem feat Rihanna – Monster
Rihanna heeft samen een liedje met Eminem, Monster. Ook een unieke combinatie als je het mij vraagt. Ik luister nooit muziek van Eminem, maar hoe hij rapt in dit liedje vind ik wel tof. En Rihanna heeft gewoon een top stem. Monster vind ik een gaaf nummer, en dit liedje geeft me ook energie. Het refrein zing ik met alle plezier mee. Wat moet ik hier nog meer over zeggen? Dit liedje hoort gewoon tussen deze lijst.

En dat waren mijn meest geluisterde liedjes uit december 2013! Weer een toffe lijst, met veel bekende nummers. Mijn favoriet is toch wel Age van Julia, omdat ik verliefd ben op haar stem.

Wat is jou meest geluisterde liedje in 2013?

About these ads

14 gedachtes over “My favorite music at the moment #15

  1. De muziek van Lorde vind ik echt tof. Ik luister op dit moment veel naar Rizzle Kicks en Artic Monkeys. Ik heb Royal heel vaak geluisterd. Toen ik met vriendinnen naar Appelpop fietste luisterde ik het nummer, ik heb er echt goede en vrolijke herinneringen aan:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s