Happy birthday to me!

Ik ben jarig! Op deze dag ben word ik 17, en dat is gek om te beseffen. Ik weet nog zo goed dat ik mijn 16de verjaardag vierde! Als de dag van gister. 17 jaar is niet echt een speciale leeftijd, maar ik groei wel naar de 18 toe! Hoe ga ik mijn verjaardag precies vieren?

Vroeger waren verjaardagen helemaal geweldig. Ik mocht een verjaardagsfeestje houden voor mijn vriendinnen, en er kwam natuurlijk familie op bezoek. Ik kon nooit kiezen tussen de dingen die ik zou kunnen gaan doen met mijn vriendinnen! Zwemmen, bowlen of een slaapfeestje? De keuze was zo lastig! Ik was ook helemaal druk toen mijn vriendinnen kwamen, en mijn dag kon niet meer stuk. Mijn taart blies ik met alle enthousiasme uit, en ik voelde me weer wat volwassener. Wat ik natuurlijk nog niet echt was. Ook vond ik de cadeautjes helemaal geweldig, en als mijn vriendinnen weg waren ‘s avonds liep ik meteen naar mijn cadeautjes toe. Dat is nu wel anders.

Op mijn verjaardag, net op mijn verjaardag, zit ik serieus tot half zes op school. Weetje hoe frustrerend dat is! Net de dag na de vakantie dat ik weer naar school moet, ben ik jarig en moet ik tot zo laat naar school. Toch moet ik er maar mee dealen. Vroeger had ik het wel erger gevonden als nu, maar ik had mijn verjaardag wel leuker in willen delen. Niet dat ik veel speciaals doe op mijn verjaardag, maar ik voel me niet bepaald jarig op school.

Mijn verjaardag met mijn familie heb ik al gevierd. Ik vier dat namelijk samen met mijn zusje en mijn moeder. Mijn verjaardag met mijn vriendinnen heb ik ook al gevierd. Ik heb een high-tea gehad, en het was super leuk! Ik heb heerlijk gegeten en het was echt gezellig. Jammer dat dat ook al voorbij is, maar dat plande makkelijker in de vakantie!

Toch ga ik mijn verjaardag op school leuk proberen te vieren. Gewoon blij zijn en niet teveel nadenken, want ik kan er toch niks aan veranderen. Ik heb het toch al een beetje gevierd, en daar heb ik vrede mee.

Vond jij vroeger verjaardagen ook leuker dan nu?

About these ads

19 gedachtes over “Happy birthday to me!

  1. Gefeliciteerdddd :D Ja ik vond verjaardagen ook veel leuker vroeger dan nu. Nu is het gewoon een normale dag en vroeger werd er echt een feestje van gemaakt. Toen ik 19 werd voelde ik me totaal niet jarig…

  2. Gefeliciteerd meid!! Ik mis ook de verjaardagen van toen ik kleiner was.. Zelfde met kerst en sinterklaas haha! Geniet nog van je avond :)

  3. Nog van harte gefeliciteerd meid! Wat leuk dat je een high tea hebt gehad, lijkt me heerlijk! Ach ja, verjaardagen worden steeds minder leuk, vind ik zelf tenminste… Hopelijk heb je nog een leuke dag gehad:) x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s