My Instagram diary #5

Dit is de laatste ‘Instagram diary’ van 2013. Mij leek het wel leuk om het in 2014 te plaatsen, want zo kunnen we nog even terug kijken naar mijn laatste maand in 2013! De laatste maand was een geweldige maand, met onder andere kerst en nieuwjaar. Ook had ik heerlijk vakantie (nu nog steeds overigens)! Laten we gaan kijken!
IMG_20131208_154228Wat ik veel heb gedaan in december is bloggen! Ik heb veel vooruit gewerkt in de vakantie, en dat geeft een fijn gevoel! Ik vind het heerlijk dat ik nu in de vakantie zoveel tijd heb voor mijn blog. Hierboven zie je wat swatches van een palette review. Life of a beauty blogger!

IMG_20131209_135345Een keer in de week doe ik fitnessen met een vriendin. Dat doe ik al zeker anderhalf jaar, en dat bevalt me goed! Ik moet toch een beetje conditie opbouwen. Deze outfit draag ik meestal. Lekker simpel, en heerlijk met een joggingsbroek!

IMG_20131214_114535Het was kerst, en mijn kamer moest ik natuurlijk wel kerstmis proof maken! Ik had dit mini kerstboompje op mijn kamer gezet, en ik had er wat lampjes in gehangen voor meer sfeer! Ik mis het kerstboompje eigenlijk wel. Gaf zo’n leuke sfeer in mijn kamer! Was veel gezelliger!

IMG_20131215_143918Voor de verandering had ik een keer een staart in gedaan. Ik vind het niet zo mooi bij mezelf, maar het zit wel fijn! Ik doe dit tegenwoordig regelmatig.

IMG_20131221_161958Ik had een kerstlook gemaakt en ik had zin om een geheime foto ervan te maken! Je ziet geen kleur, dus dat maakte het zo leuk! Uiteindelijk vind ik de foto ook goed gelukt!

IMG_20131222_143108Bij kerst hoort mijn favoriete film The Polar Express. Ik vind het echt een magische film, en ik word er zo blij van! Het geeft me het ultieme kerstgevoel. Ik denk dat dit mijn favoriete animatiefilm is, en dat geeft aan hoe geweldig ik deze film vind.

IMG_20131223_204923Teske had een DIY op haar blog staan over hoe je zelf chocoladesticks kon maken. Deze sticks doe je in de melk, en zo heb je chocolademelk! Ik vond het zo’n leuk idee, dus ik ging aan de slag. Het was erg simpel om te maken, en eindelijk kon ik eens wittechocolademelk proeven! Een aanrader! Wat ik er op had gedaan was overigens stukjes speculaas.

1Het was bijna kerst, en ik maakte een ooglook voor kerstavond! Dit keer een wat donkere ooglook dan normaal, maar ik vond hem erg goed gelukt!

2Dit was mijn outfit voor eerste kerstdag! Kerst vierde ik gezellig met mijn familie, met veel lekker eten. Het was erg gezellig! Eerste kerstdag vierde ik thuis, en familie kwam dus naar ons toe.

3Voor tweede kerstdag wou ik ook een ooglook maken, maar ik kon geen keuze maken! Ik vroeg jullie om hulp, en uiteindelijk werd het het palette rechtsonder.

4Natuurlijk hadden we een kerstboom staan! En in onze kerstboom zaten candy canes! Helemaal perfect! Ik ben dol op candy canes, en het ziet er ook nog mooi uit! Deze foto vind ik best goed gelukt!

5Kerst was helaas voorbij! Ik mis het nu al! Gelukkig kwam mijn beste vriendin een paar dagen later bij mij logeren! Ook gingen we samen opstap. Het was erg gezellig! De volgende dag maakte ze bij mij een warrige visgraad, en ik vond hem erg tof gelukt. Ze kan het zo goed!

6En als laatste mijn look voor 31-12-2013! De laatste dag van 2013! Ik maakte een blauwe ooglook met glitters, en in mijn arcadeboog was het wat donkerder. Dat zorgde voor een feestelijk effect! Raar, dat dit mijn laatste Instagram foto was in 2013!

En dit was mijn laatste diary van 2013! Ik hoop in 2014 hele mooie foto’s te maken, die ik de rest van het jaar aan jullie kan laten zien! Als je me nog niet volgt op Instagram, mijn account heet gewoon Trendlish! Op naar de eerste diary in 2014! Ik heb zin in dit jaar!

Hoe was jou laatste maand in 2013?

About these ads

19 gedachtes over “My Instagram diary #5

  1. Mooie foto’s!Leuk om zo even terug te blikken op de laatste week van 2013:) De laatste foto vind ik echt super mooi, en ik had het al een keertje gezegd maar de statement ketting die op je ”staart” foto te zien is, vind ik echt prachtig!

  2. Leuke looks en mooie foto’s. Om het kerstboompje moest ik wel even lachen, mega lampjes in zo’n klein boompje! Ik mis de kerstboom en alle lichtjes nu ook wel heel erg.. ):

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s