Mijn voornemens voor 2014

HAPPY NEW YEAR! Ik wens iedereen een gezond, gelukkig en prettig 2014 toe! Dat al jou mooie dromen uit mogen komen! Het is nu gewoon 2014! Raar om te beseffen he! 2013 is ongelofelijk snel gegaan! Ik heb erg veel zin in het nieuwe jaar! Ik probeer elk jaar te beginnen met voornemens. Iets waar ik me aan wil houden het komende jaar. Voor 2014 heb ik ook enkele voornemens, die ik graag met jullie wil delen! Ook wil ik jullie laten weten of mijn voornemens voor 2013 zijn gelukt.

Voornemens voor 2013, zijn ze gelukt?

Slagen voor mijn VMBO examen: Dat is gelukt! Ik heb mijn diploma! Met spanning zat ik te wachten toen ik te horen kreeg of ik geslaagd was, en gelukkig kreeg ik dus goed nieuws!
Nieuwe vriendinnen maken, maar ook vriendschap behouden met mijn momentele vriendinnen: Ook gelukt! Ik heb nieuwe vrienden gemaakt op mijn opleiding, en ik heb nog steeds contact met vriendinnen van mijn middelbare school. Met sommige niet meer, maar dan weet je ook meteen wie je echte vriendinnen zijn!
Mijn zelfvertrouwen behouden: Wat gaat het goed, want deze voornemen is ook geslaagd! Mijn zelfvertrouwen is in 2013 beter geworden. Ik durf te dragen wat ik wil, en ik voel me er goed in. Slechte meningen laat ik achter me.
Naar een concert gaan van P!nk, of een kaartje krijgen voor een concert voor 2014: Dit is helaas totaal mislukt. Ik ben dit jaar helemaal niet naar een concert geweest. Ik heb er ook niet echt bij stil gestaan. Tegenwoordig luister ik ook niet zoveel liedjes meer van P!nk.
Groeien met mijn blog: Dit vond ik een van mijn belangrijkste voornemens, en ik ben tot mijn geluk ook gegroeid! Mijn artikelen worden beter, en ik heb ook veel nieuwe volgers erbij gekregen! Thanks! Ik vind het geweldig!
Positief blijven denken, ook al gaat het soms wat slechter: Dit is redelijk gelukt. Natuurlijk zijn er momenten dat ik niet positief kan denken, maar meestal heb ik het wel geprobeerd. Het is ook vaak gelukt, en daardoor ben ik me zeker beter gaan voelen.
Echte liefde leren kennen: Was dit serieus een voornemen van mij? Raar. Maar dit is dus totaal mislukt.
Genieten van alles: De allerbelangrijkste, en dit voornemens is uitermate gelukt. Ik heb genoten van 2013, en ik hoop in 2014 net zoveel te genieten!

Mijn voornemens voor 2014

Gelukkig zijn
Dit vind ik de belangrijkste eigenlijk. Niet dat ik momenteel niet gelukkig ben, maar ik wil heel 2014 gelukkig zijn. Ik wil dat heel de wereld gelukkig is eigenlijk, dus ook jullie allemaal. Als je niet gelukkig bent, dan zit er iets niet goed. Soms kun je er zelf wat aan veranderen door positief te denken. Dit is iets wat me al erg geholpen heeft in het leven, en ik hoop dat ik in 2014 heel positief ben. Positiviteit is gewoon erg belangrijk in het leven, en ik hoop dat iedereen zich dat realiseert. Dat is dus mijn eerste voornemen.

Veel tijd doorbrengen met familie en vrienden
Dit spreekt eigenlijk voor zich, maar het hoort tussen deze lijst. Familie en vrienden vind ik erg belangrijk, en daarom is het ook belangrijk om veel tijd door te brengen met de mensen van wie je houdt. In 2013 heb ik veel tijd doorgebracht met familie, maar minder tijd met vrienden. Dat komt vooral door school, en ik hoop dat ik ze in 2014 meer zal zien. Want vrienden zijn ook zo belangrijk, en echte vrienden zullen je nooit laten vallen.

Mijn eerste jaar op mijn opleiding halen
Ik volg de opleiding voor verzorgende, en ik hoop natuurlijk dat ik het eerste jaar haal! Alles gaat momenteel goed, maar je weet maar nooit hoe de rest van het jaar gaat. Mijn opleiding is erg pittig, dus ik ga nog hard mijn best doen. Ik word erg blij als ik mijn eerste jaar haal, want dat is voor mij zeker een doel. Ik wil mijn diploma zo snel mogelijk halen.

Een groeiende blog
Ik hoop dat in 2014 mijn blog meer groeit. Daar bedoel ik niet alleen kijkers en reacties mee, maar vooral de kwaliteit van mijn blog. Dit voornemen had ik vorig jaar ook, en dat voornemen was goed gelukt. Hopelijk lukt het dit jaar ook! Ik wil gewoon op alle manieren verbeteren. Qua schrijven, qua foto’s, qua soorten artikelen en qua layout. Ik hoop in 2014 een nieuwe layout te hebben, want deze layout heb ik al verschillende maanden. Ook hoop ik 2014 misschien weer tijd te hebben om elke dag te bloggen. Momenteel blog ik om de dag. Dat bevalt me goed, maar een blog wordt toch groter als je elke dag blogt.

Filmpjes maken
Zelf heb ik nog nooit een filmpje gemaakt voor mijn blog. Ik heb er vaak over na zitten denken, maar telkens durfde ik niet of werkte de computer niet mee. In 2014 hoop ik filmpjes te maken. Ik weet niet zeker of dit gaat lukken, maar ik ga ervoor. Ik denk dat jullie het ook wel leuk vinden om me beter te leren en me te horen praten. Ik heb ook zoveel zin om filmpjes te maken!

Meer gaan koken en bakken
Zelf ben ik geen keukenprinses. Eigenlijk kook en bak ik bijna nooit. Ik gok dat ik in 2013 ongeveer drie dingen heb gebakken. Ik vind het wel leuk om in de keuken te staan, dus ik snap niet waarom ik het niet meer heb gedaan in 2013! Misschien omdat ik bang was om te falen? Ik maak namelijk nogal snel foutjes in de keuken. Ik heb zin om pizza’s zelf te maken, speciale taarten te bakken, koekjes te bakken en nog veel meer! Ik ga er helemaal voor om dit jaar veel te gaan koken en bakken, en ik heb er nu al zin in! Hopelijk houd ik me er ook aan. Ik ben er een beetje bang voor eerlijk gezegd.

Beginnen met mijn rijbewijs
Over een paar dagen ben ik jarig, en dan ben ik 17. Ik mag dan beginnen met auto rijlessen, hoe leuk is dat! Het lijkt me heerlijk om zelf auto te kunnen rijden, en een eigen autootje te hebben. Niet meer te hoeven fietsen of met de bus te gaan, maar zelf gewoon ergens naartoe rijden! Ik zie me al helemaal zitten achter een auto. Het lijkt me wel eng, maar dat heeft iedereen wel denk ik. Het zal wel wennen zijn! Ik hoop in 2014 dus mijn rijbewijs te halen!

Beter worden in make-up aanbrengen
Mijn blog is onder andere een beauty blog, en het is daarom belangrijk dat ik wel goed make-up aan kan brengen. Alhoewel ik steeds verbeter, ben ik nog niet geweldig goed in make-up aanbrengen. Vooral ooglooks gaan me nog moeilijk af. Ik hoop er in 2014 beter in te worden. Dat ik dus de mooiste ooglooks kan maken, en met trots kan plaatsen op mijn blog. Ik vind ook dat er meer looks op Trendlish mogen komen! Daar ga ik helemaal voor!

En dat waren al mijn voornemens. Redelijk wat! Ik wil niet zeggen dat alle voornemens gaan lukken, maar ik ga er zeker mijn best voor doen! Ik hoop het natuurlijk wel! Ik vind het fijn dat ik nu een lijstje heb, en ik hoop dat jij het ook leuk vond om te lezen! Fijn 2014 gewenst nogmaals!

Wat zijn jou voornemens?

About these ads

21 gedachtes over “Mijn voornemens voor 2014

  1. Leuk om je doelen van 2013 terug te lezen en ook die voor het nieuwe jaar. Zelf doe ik niet aan goede voornemens. Iets wat ik me wel al langer voorgenomen heb in dit jaar te gaan doen is werken aan mijn ziektefobie en ook aan mijn slechte zelfbeeld, met een beetje geluk kan dat met één en dezelfde therapie. Verder zie ik wel wat het leven me brengt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s