Nieuwjaarsoutfit 2013

Morgennacht is het nieuwjaar! Wat is dit jaar ongelofelijk snel gegaan zeg! Maar eigenlijk zeg ik dit elk jaar. Ik heb veel leuke dingen mogen meemaken dit jaar, met veel hoogtepunten. Het jaar wil ik wel in stijl afsluiten, en daarom heb ik alvast een outfit uitgekozen! Normaal draag ik nooit jurken, maar voor nieuwjaar wil ik een uitzondering maken. Op het einde van dit artikel kun je ook nog mijn hoogtepunten van 2013 lezen.

De jurk die ik draag hangt al een tijdje in mijn kast, en ik heb hem nog maar enkele keren gedragen. Ik ben nou eenmaal niet van de jurken, omdat ik dat niet zo comfortabel vind. Als het feest is vind ik het wel leuk om te dragen. Voor nieuwjaar vind ik deze outfit erg toepasselijk. Het ziet er chique uit, en ik vind hem erg mooi. Het is helemaal van kant en het printje zijn bloemetjes. De kleurencombinatie maakt het nog leuker om naar te kijken. Ook zit het best strak om mijn lichaam, en daar hou ik wel van. Je moet mijn taille wel zien vind ik. Ik voel me goed in deze jurk, en ik ben toch wel blij dat ik hem heb gekocht voor de feestdagen!

Poseren blijft lastig vind ik, en ik vind de foto’s ook niet prachtig, maar het kan er mee door haha!

Hier kun je het printje beter zien, en hier zie je ook duidelijk dat het kanten stof is. De bloemen zijn wit en paars, en ik vind deze combinatie prachtig! Ik hou er van.

Bij een mooie outfit horen mooie oorbellen. Deze oorbellen vind ik er zo leuk bij staan! Ze zijn lang, en de diamantjes op het rondje maken het ook chique. Dat pareltje in het rondje maakt het nog toffer. Ja ik draag deze oorbellen altijd met plezier, en bij deze outfit al helemaal.

En als laatste mijn schoenen! Deze schoenen kunnen je bekend voorkomen, want ik heb ze ook gedragen op mijn gala. Daar heb ik een artikel over geschreven. Deze schoenen zijn eigenlijk wedges, maar het lijkt net of het hakken zijn. Ze lopen super fijn, en ze zien er ook nog eens mooi uit. Normaal heb ik moeite om op hakken te lopen, maar lopen op wedges gaat me goed af. De zwarte kleur matcht ook goed bij de jurk.

En dat was mijn nieuwjaarsoutfit! Ik ga hem met trots dragen! Ik voel me er goed in!

Jurk: C&A.
Schoenen: Schoenenreus.
Oorbellen: Kruitvat.

Ik voel me niet alleen goed over deze outfit, maar ook over het jaar 2013. Ik ga geen artikel meer maken over terugblikken op 2013, maar hieronder zet ik even mijn hoogtepunten.

- Ik heb mijn diploma gehaald begin dit jaar, en daar ben ik ongelofelijk blij mee!
- Ik heb mijn gala gehad, dat echt een spektakel was! Ik voelde me prachtig in mijn roze jurk, en mijn haren waren zo mooi gedaan! Ik heb een erg fijne avond gehad met mijn vriendinnen, die ik nooit zal vergeten.
- Ik heb veel gewerkt aan mijn blog, en dat is mij beloond. Mijn blog word steeds groter, en ik word er zo blij van! Ik hoop nog jaren te mogen bloggen.
- Ik heb een ongelofelijk lange zomervakantie gehad vanwege de examens die snel klaar waren, en ik heb daar erg van genoten. Ik heb veel leuke dingen gedaan, met als hoogtepunt mijn vakantie naar Spanje.
- Ik ben aan mijn nieuwe opleiding begonnen. De opleiding voor verzorgende bevalt me goed, dus ik heb een goede keuze gemaakt in 2013!
- Ik heb nieuwe mensen leren kennen, en ik ben dol op nieuwe mensen leren kennen.
- Ik heb dit jaar meer zelfvertrouwen gekregen, en ik hoop in 2014 net iets meer zelfvertrouwen erbij te krijgen.

Dat waren alle hoogtepunten die ik momenteel kan bedenken. Er zullen er vast meer zijn, maar dit waren de belangrijkste!

Ik wens iedereen een prettig, gezond, gelukkig en mooi 2014! Dat 2014 een geweldig jaar mag zijn! Helaas kan ik niet met jullie proosten, maar geniet van het nieuwjaar!

Wat vind je van mijn nieuwjaarsoutfit? En hoe was jou 2013?

About these ads

29 gedachtes over “Nieuwjaarsoutfit 2013

  1. Ik vind dat je heel goed staat met dit kleedje, zeker vaker uitproberen! Ik vind persoonlijk ook dat je blog NOG leuker is geworden, elk artikel lees ik echt met plezier! :) Wat een leuke schrijfstijl blijf je hebben! Een fijn 2014 x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s