Christmas beauty under the mistletoe

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Win2Day.
Het aftellen is nu toch echt begonnen, nog minder als één week en het is kerst. Of het een witte kerst wordt weten we nog niet. Het zou wel heel leuk zijn! Hieronder enkele tips hoe jij er fabulous kan uitzien met kerst! Enjoy!

Warm binnen of opgemaakt buiten
Of je nu binnen blijft en kerstspelletjes speelt, bijvoorbeeld bij Win2Day of dat je veel tijd besteed aan je uiterlijk. Dit is kerst, je hebt naast de nodige verplichtingen, tijd om te doen wat jij wilt. Graag geef ik je enkele make-up tips, zodat je stralend de feestdagen ingaat.

Rode lippen
In de winter gebruiken je diepere kleuren dan in de zomer. Rode lippen mogen weer en maken jouw kerstlook helemaal af. Ga je uit naar een club? Kies een felle lipstick. Blijf je in een goed verlichte ruimte, zoals thuis, dan gebruik je een zachtere tint.

Mooie ogen met contrast
Als je wilt dat je ogen opvallen kies je voor het juiste contrast. Heb je groene ogen? Dan ga je voor roze of paars. Met blauwe blinkers kies je voor goudtinten. Heb je bruine ogen? Neem dan oogschaduw in de kleuren van de zee.

Kies voor lippen of ogen
Houd met knalrode lippen, je oog make-up zo rustig mogelijk. Een beetje mascara en lichte oogschaduw is voldoende. Je probeert eigenlijk altijd de aandacht of naar je ogen of mond te trekken. Bij je keuze vergeet je de mistletoe ook niet, want daar moet natuurlijk onder gekust worden.

Voorzorg voor rode lippen
Natuurlijk wil je niet dat je rode lipstick uitloopt. Om dit te voorkomen smeer je een beetje concealer rond de randen van je lippen. Stop na het aanbrengen van lipstick een vinger in je mond, tuit je lippen en haal je vinger weg. De extra lipstick zit nu aan je vinger, even handen wassen dus.

Heb jij nog goede feest make-up tips?

About these ads

5 gedachtes over “Christmas beauty under the mistletoe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s