Meest bekeken artikelen op Trendlish

Soms kan ik het niet geloven dat mijn blog al meer dan een jaar bestaat. De tijd vliegt zo snel! In die tijd heb ik al vele artikelen geschreven. Natuurlijk zijn er daarom ook een paar artikelen die het meest bekeken zijn. Ik ben er benieuwd naar geworden, en het leek me leuk om het te delen. Hopelijk ben jij net zo nieuwsgierig als ik!

In totaal zal ik de tien meest bekeken artikelen laten zien, van 10 naar 1.
10. 6 gezonde maar lekkere tussendoortjes
Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dit een van de meest bekeken artikelen zou zijn. In dit artikel vertel ik dus over een paar lekkere tussendoortjes. Het leek me leuk om deze tips met jullie te delen, want ik was rond die tijd erg bezig met gezond eten. Leuk dat het artikel zo vaak is bekeken! Misschien moet ik maar meer food gerelateerde artikelen schrijven!

9. Hair tutorials
Wat raar! Op dit artikel heb ik maar twee reacties, maar het is veel bekeken! In dit artikel laat ik vier haarstijlen zien. Eerst met uitleg, en daarna met een filmpje om het duidelijker te maken. Zelf ben ik wel tevreden over dit artikel, omdat het duidelijk en goed is uitgelegd. Leuk!

8. Essence Nail art Designer set
Wat grappig zeg! Dit artikel schreef ik lang geleden, en dat zie je goed aan de foto’s. De foto’s zijn niet van de beste kwaliteit, en het is leuk om verbetering te zien. Dit is dus een review artikel over een Designer Set van Essence. Aan het einde kun je ook nog wat plaatjes vinden van wat je met de set kunt maken. Ook erg onverwacht dat deze er tussen staat!

7. Above knuckle rings
Dit artikel schreef ik een paar maanden geleden. In de zomer, dat kun je aan mijn wat bruinere hand zien! Ik kocht toen de above knuckle rings, en die wou ik graag aan jullie showen. Zelf vind ik het artikel erg leuk geworden, en ik begrijp ook wel waarom het zo vaak is bekeken. Rond die tijd was het namelijk erg in de mode!

6. Review: Essence superfine eyeliner pen
Dit artikel is niet door mijzelf geschreven. Nu denk je misschien: hoezo dat niet? Nou vorig jaar blogde ik samen met een vriendin, en die heeft dit artikel geschreven. Het is nog echt zo’n beginners artikel, maar dat maakt het zo leuk om terug te zien! En het is ook nog eens vaak bekeken! Dat had ik echt niet verwacht!

5. Indigo APL Fruitylicious
Weer een review, maar dan door mezelf geschreven. Hier reviewde ik een parfum van de Action, die best goedkoop was. Wat leuk dat er zoveel interesse is in budget producten! Ik ben namelijk dol op budget producten. Rond deze tijd leerde ik steeds beter foto’s maken.

4. Do it yourself: T-shirts oppimpen!
Dit artikel schreef ik ook niet zelf, maar ook dus een vriendin van mij. Ze is erg creatief, en legde in dit artikel uit hoe jij je T-shirt kan pimpen. Erg leuk om terug te zien, en schijnbaar waren veel mensen hier geïnteresseerd naar! Jammer dat ik niet zo creatief ben, want anders kwamen er wel meer DIY’s op Trendlish.

3. DIY zelf armbandjes maken
Volgens mij is dit de enigste DIY die ik heb geschreven, en deze staat meteen in de top 3! Wat grappig! In dit artikel legde ik stap voor stap uit hoe je het bovenstaande armbandje moest maken. Met foto’s probeerde ik het duidelijker te maken. Ik ben nog steeds erg trots op dit artikel, omdat ik hierin wel erg creatief ben, en tevreden ben met de uitleg.

2. Indigo casbada light blue parfum
Nou geloof het of niet: er staat weer een Action parfum in deze lijst! En zelfs op de tweede plaats! Echt super leuk! Ik ben weer totaal verrast, en ik ben blij dat reviews zo aanspreken. Dat vind ik ook een van de leukste artikelen om te schrijven! Op naar de eerste plaats!

1. Hoe gebruik je een wimperkruller?
Yeey! Wat onwijs leuk dat dit het meest bekeken artikel is! Het is maar liefst 844 keer bekeken! Echt ongelofelijk veel, wauw! Ik voel me nu nog trotser op dit artikel dan ik al was. Het was leuk om uitleg te geven over een wimperkruller, en jullie heeft het dus ook geholpen! Ik ben blij met dit resultaat!

En dat was mijn top 10 meest bekeken artikelen. Ik ben blij dat ik nu weet wat de meeste het leukste vinden om te zien. Ik ben erachter gekomen dat tips, uitleg, DIY’s en review artikelen het meest aanspreken! Ik ben benieuwd wat jullie het leukste vinden om te zien op Trendlish!

Wat vind jij het leukste om te zien op Trendlish?

About these ads

11 gedachtes over “Meest bekeken artikelen op Trendlish

  1. Wat leuk om eens te lezen
    Grappig van de parfum van de Action. Ik vind reviews ook altijd erg fijn om te lezen, zeker als ik een product wil gaan kopen!

  2. Wat leuk dat je kan bekijken hoe vaak artikelen worden bekeken! Erg handig om te bepalen wat mensen nou eigenlijk interesseert! :) En cool dat er gewoon twéé Action parfums in de top 10 staan!

  3. Leuk om te zien! Bij mij is mijn meest bekeken artikel een stuk over zilvershampoo, er komen echt ENORM veel mensen op mijn site terecht met zoekopdrachten als “Ik heb geel/oranje/groen haar”, is het dan echt zo erg gesteld met de Nederlandse vrouwen en hun haar vraag ik me dan soms af :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s