The christmas tag

Het is nog niet officieel kerst, maar ik krijg langzaam wel echt een kerstgevoel! Kerst vind ik geweldig, en ik geniet er elk jaar van. Dit jaar wil ik mijn kamer omtoveren tot een kerstpaleis, met allemaal lichtjes en misschien een mini kerstboom. Maar tot die tijd vermaak ik mezelf met een tag, die ik zag bij Esmay. Let’s talk about Christmas!

Oogschaduw met kerst: zilver of goud?
Dat is een moeilijke, want ik vind het allebei super mooi! Maar ik ga dan toch voor goud, omdat dat net iets leuker staat. Helaas heb ik geen gouden oogschaduw, maar ik zou het wel willen! Lijkt me gaaf om een ooglook met goud te maken!

Echte kerstboom of neppe?
Echte ofcourse! Zelf hebben we helaas wel een neppe, maar dat vind ik minder mooi als een echte. Een echte geeft net iets meer het echte kerstgevoel dan een neppe. Als ik later op mezelf woon koop ik een echte kerstboom.

Favoriete kerstliedje?
Dat is Last Christmas van Cascada! Deze luister ik al jaren met kerstmis, en ik kan hem dan blijven draaien! Ik vind het zo mooi gezongen, en ik krijg er een heerlijk kerstgevoel van. Ook is All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey een echte favoriet. Eigenlijk vind ik veel kerstliedjes mooi, en stiekem wil ik ze het hele jaar door luisteren.

Favoriete kerstfilm?
Dat is zeker weten The Polar Express. Als je hem nog niet gezien hebt: kijk hem dan zeker! Deze film is magisch, en het doet echt iets met me. Ik heb nu weer zin om hem te kijken! Kerstkriebels everywhere als ik deze film kijk! Ook is Home Alone een typische kerstfilm, alhoewel ik die momenteel een beetje saai vind worden. Toch ga ik die dit jaar weer kijken, dat is gewoon verplicht!

Uit eten of zelf koken?
Met kerstmis gaan wij nooit uit eten. We zijn dan altijd met familie bij elkaar, en dan kookt mijn moeder meestal. Dat vind ik ook het leukste! Thuis krijg je toch meer het kerstgevoel door de kerstboom die staat en de andere versieringen! En mama kook gewoon lekker!

Kerstfeestje: organiseren of bezoeken?
Bezoeken! Ik ben heel slecht in feestjes organiseren, en ik vind dat echt een gedoe. Ik ga het liefst gewoon een kerstfeest bezoeken, dan heb je ook geen problemen waar je in terecht kan komen.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
We geven elkaar nooit cadeautjes met kerstmis, maar juist met sinterklaas. Ik heb ook niet echt iets specifieks dat ik leuk vind om te krijgen. Natuurlijk make-up, maar dat mag altijd! Mij maak je vooral blij met een kop chocomelk en lekker gemaakte koekjes met kerstmis. Mmm, dat vind ik heerlijk!

Leukst kerstervaring tot nu toe?
Ik heb niet echt een specifieke leukste kerstervaring. Elk jaar is een leuke kerstervaring met de familie bij elkaar! De kerstboom opzetten vind ik ook zo tof om te doen!

Witte kerst: ja of nee?
Ja, natuurlijk! Zonder sneeuw vind ik kerstmis minder leuk. Het hoort er gewoon bij, en het ziet er prachtig uit! Ik hoop echt dat er met kerstmis sneeuw valt dit jaar, want anders ga ik huilen. Er mist dan echt iets. Ik denk dat meerdere dat wel vinden.

Kleuren in de kerstboom?
Ja, het liefste wel! Dat hebben we elk jaar, en dat geeft net iets meer. Het moet niet overdreven worden, maar met enkele kleurtjes in de kerstboom maak je me blij! Het geeft net meer sfeer vind ik.

Jurkjes of winterse truien?
Ik draag eigenlijk nooit jurkjes, en al helemaal niet met kerst! Dat vind ik veel te koud! Geef mij maar een winterse trui. Daar ben ik dol op! Het is zo lekker warm, en er zijn zoveel leuke varianten. Momenteel heb ik ook een winterse trui aan! Love it!

Vroeg opstaan of lang uitslapen met kerst?
Waarom wil je vroeg opstaan met kerst? Ik vind juist fijn om dan lekker lang uit te slapen. Dan kan het ook! Ik hou van uitslapen. Daar maak je me echt blij mee.

Cadeautjes geven of krijgen?
Ik vind het allebei wel leuk! Maar ik vind het denk ik net iets leuker om een cadeau te geven! Dat geeft een fijn gevoel, en de laatste paar jaren weet ik toch niet zo goed wat ik moet vragen.

En dan hebben we alle vragen alweer gehad! Wat vond ik dit een leuke tag om in te vullen! Ik krijg al wat meer een kerstgevoel! Dat het maar snel kerstmis mag zijn!

Ben jij ook zo dol op kerstmis?

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s