Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette ken je vast wel! Het zit al een tijdje in het assortiment van Catrice, en ik heb er al vele reviews over gelezen. Zelf ben ik helemaal dol op nude oogschaduws. Dat is eigenlijk ook het enigste wat ik draag. Lekker simpel, maar super mooi. Daarom moest ik dit palette ook kopen. Wat is mijn mening hierover?
Natuurlijk eerst even mijn mening over het uiterlijk van dit product! Zelf ben ik helemaal fan van het uiterlijk, omdat het er overzichtelijk, maar ook professioneel uitziet. Het palette is zwart, en het heeft een doorzichtige deksel. Doorzichtige deksels zitten bij mij altijd goed, want ik vind het fijn als ik mooie kleurtjes er doorheen zie. Ook het lettertype wat is gebruikt vind ik tof. Lekker groot het woord ‘nude’. Een wat anders dan normaal! Op de achterkant vind je wat informatie over het palette, en hoe je de kleuren kunt gebruiken. Dat is helaas niet in het Nederlands, maar gelukkig ben ik niet zo slecht in Engels!

Zoals je misschien merkt zijn een aantal kleurtjes al een keer gebruikt, en de applicator ook. Mijn excuses, maar ik kon het niet laten! Ik was zo benieuwd! Het palette bevat in totaal zes kleurtjes. De linkse drie zijn wat lichtere, en ze gaan richting roze. Maar aan de rechterkant heb je drie donkere bruintinten. De linkerkant ga ik denk ik meer gebruiken, omdat ik donkere kleuren wat minder vind. Ik gebruik dat wel voor mijn arcadeboog, maar dat is ook het enigste. Maar daar zijn de rechter kleuren handig voor! Ik vind de kleurtjes erg mooi, en ik kan er veel mee. De afwisseling tussen glansend en matte vind ik tof.

Zie hier de swatches! Zoals je ziet is het pigment niet geweldig, maar ook niet slecht. De lichtere kleuren zijn minder gepigmenteerd dan de donkere, maar dat verwachtte ik al. Ik ben niet erg ontevreden, want misschien pakt het juist wel goed uit op mijn ogen. De glans die sommige oogschaduws hebben vind ik prachtig, en ik zie liever glans dan matte oogschaduws.

Het palette vind ik mooi, en ik ben blij dat ik hem heb gekocht. Op mijn ogen zien de kleuren er goed uit, en ik kan er een mooie ooglook mee maken. Ik vind het erg tof om er combinaties mee te maken! Het opbrengen van de oogschaduws gaat ook goed, alleen soms is er wat fall-out. Maar als dat het enigste nadeel is, ben ik blij! Ik raad je hem zeker aan!

Het Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette is onder andere bij de Kruitvat te koop voor 4,99.

Wat vind jij van dit palette?

About these ads

4 gedachtes over “Catrice Absolute Nude Eyeshadow Palette

  1. Ik vind het inderdaad een prima low budget palette, maar toch gebruik ik ‘m zelden omdat ik de kleuren net wat te veel op elkaar vind lijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s