Vlogmas: welke volg ik?

Vlogmas is momenteel bekend rondom YouTube. Verschillende YouTubers gaan in december tot en met kerst vloggen. Hoe leuk is dat! Ik heb het altijd leuk gevonden om een kijkje te nemen in iemands leven, en vooral rond kerstmis is dat tof. Vandaag zet ik op een rijtje welke vlogmas ik allemaal kijk! Misschien zit er wat leuks voor jou tussen!


Beautygloss
Mascha van Beautygloss vlogt al een tijdje. Al meer dan een maand, en zolang volg ik haar vlogs al. Ze doet niet specifiek vlogmas, maar ze vlogt wel in december! Daarom zet ik haar in dit artikel. Ik vind haar vlogs de leukste van allemaal, omdat ze een echte blogger is. Ik vind het interessant om te weten wat ze allemaal doet! Ook vind ik haar een erg leuke meid, en ik vind haar zo cute samen met haar vriend Gregor! Het staat standaard in mijn routine dat ik haar vlogs kijk, en ik krijg er nooit genoeg van.


TheLifestyleVlogs
Laura van The Lifestyle Blog heeft dus een blog, maar ook twee YouTube accounts. Toen ik hoorde dat zij vlogmas ging doen, werd ik blij. Vaak combineert ze twee dagen in vlogs, maar dat maakt mij niet uit. Haar filmpjes hebben echt een kerstsfeer, en soms doet ze in haar vlogs bijvoorbeeld een tag. Dat maakt het toch wat anders, en het is super leuk om naar te kijken.


MoreZoella
Yeey Zoella doet ook vlogmas! Ze is niet Nederlands, maar ik denk dat de meeste haar wel kennen. Eerst wist ik niet dat ze een tweede kanaal had, maar toen ik daarachter kwam kon ik wel springen! Ik vind haar zo’n lieve, enthousiaste meid. Ze kan soms net iets te blij doen, maar dat maakt het juist nog leuker om naar te kijken. Ze heeft ook zo’n leuke vriend om naar te kijken, en het is tof dat er regelmatig andere YouTubers voorbij komen. Dit is denk ik mijn favoriete vlog van haar. De kerstboom versieren, yay!


BeyondBeautyStarTV
Claudia volg ik nog niet zo lang, maar ik vind haar nu al helemaal geweldig. Ten eerste vind ik haar huis prachtig, en ze heeft echt een leuk leven. Ze praat wel meer in haar vlogs dan dat ze dingen laat zien, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar dat maakt niet zoveel uit! Haar vlogs maken me op de een of andere manier blij, en ik zou zo een vriendin van haar willen zijn! Als je haar nog niet kent, kijk dan zeker een vlog van haar! Maar pas op: je wil ze dan ook allemaal zien!


ThatcherJoeVlogs
Joe leerde ik kennen door vlogs van mensen die naar hun meeting gingen. Joe kwam namelijk naar Nederland. Sindsdien kijk ik zijn filmpjes. Eens wat anders dan al die meisjes! Ik vind hem een erg grappige jongen, en ik ben altijd al benieuwd geweest naar het leven van een jongen. Alhoewel zijn leven niet het standaard jongens leven is zeg maar. Oh even ter informatie, qua uiterlijk is het niet echt mijn type, maar ik vind zijn innerlijk zo leuk! Ik ben benieuwd naar zijn komende vlogs, en die ga ik ook zeker allemaal kijken! Funny Joe!

En dat waren de vijf mensen waarvan ik hun vlogmas volg. Mijn favoriet is dus Mascha, maar de rest kijk ik ook elke dag. Jammer dat het niet heel het jaar vlogmas kan zijn! Ik hou van vlogs, en stiekem vind ik dat de leukste filmpjes om naar te kijken.

Welke YouTubers die vlogmas doen volg jij?

About these ads

13 gedachtes over “Vlogmas: welke volg ik?

  1. Ik volg alleen beautygloss eigenlijk :P En heel af en toe Miss Glamoratzi (schrijf het vast verkeerd). Ben ook geaboneerd op Blair en Elle Fowler, maar die kijk ik eigenlijk niet (Blair doet ook geen vlogmas volgens mij)

  2. Zoella is leuk ja! Het lijkt me ook wel leuk om zoveel te vloggen, maar mijn leven is volgens mij best saai haha. En ik ben nu al een week ziek, dus dat is ook niet bijzonder spannend ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s