Current loves #5

Yeey, het is weer tijd voor een ‘Current loves’ artikel. De naam zegt het al. In dit artikel laat ik dingen zien waar ik momenteel echt van houd. Ik kan je alvast verklappen dat er fashion te zien is, maar ook totaal andere dingen! Het is een erg gevarieerd artikel, en dat maakt het zo leuk. Veel plezier met lezen!
Mijn wax brander heb ik al een keer aan jullie laten zien in een ‘Current loves’ artikel. Dat is al een lange tijd geleden! Ik heb hem best lang niet gebruikt vanwege de zomer, maar nu vind ik het weer leuk om hem te gebruiken! Het ziet er niet alleen leuk uit, maar de geuren zijn ook zo heerlijk! Momenteel heb ik alleen jasmijn en vanille, maar ik wil er nog veel meer! Deze twee geuren heb ik in een vloeibare versie, maar ik wil ook nog wax tarts! Die zie je momenteel zoveel op blogs, en ik ben er nu wel nieuwsgierig naar!

Deze eitjes kunnen niet missen in dit artikel! Ik heb ze al een keer gereviewd voor jullie, maar ze horen nu eenmaal bij mijn current loves. Als je nog niet weet wat deze eitjes zijn: lipbalsems. Het lijkt op de EOS lipbalsems! Ze hebben mijn lippen zo goed verzorgt de afgelopen tijd! Ik heb namelijk erg last van droge lippen door de kou. Ook zien ze er nog eens super cute uit. Dikke liefde voor deze schatjes.

Food! Deze Läkerol Sugarfree Pastilles met de smaak Salmiak kocht ik pas geleden bij de Kruitvat. Ik had zin in iets met salmiak, en uiteindelijk zijn het deze dus geworden. Ze zijn ook nog eens goed voor je keel! Maar wat zijn ze lekker! Ik had ze niet zo lekker verwacht! Het is echt een explosie in je mond! Het is heel zout, maar daar ben ik dol op! Ze staan nu op mijn bureau, maar ik weet zeker dat deze snel op zijn! Jammer genoeg is het een klein doosje!

Laatst ging ik naar de Primark, en daar kwam ik deze leuke oorbellen tegen! Ik kon ze niet laten liggen voor die prijs, dus ze gingen hup mee naar huis! Ondertussen heb ik ze al meerdere malen gedragen, en ze zijn echt een prachtig! De linkse oorbellen zijn echt stoer, en de rechtse oorbellen zijn meer chique. Ik wil nog een keer naar de Primark om meerdere sieraden te kopen! Maar ik moet me een beetje inhouden, want mijn sieraden stash word erg groot.

Kleding kan deze keer niet ontbreken. Dit leuke shirt heb ik al best lang, maar tot mijn verbazing heb ik deze volgens mij nog nooit met jullie gedeeld. Wat ik zo leuk vind aan dit shirtje is de print. Het ziet er stoer uit, maar ook weer chique. Aan de onderkant heb je een zwart stuk, en dat is wat strakker. Daar word mijn taille mooi geaccentueerd, en het ziet er leuk uit dat het boven weer wat losser valt. Het enige nadeel is dat dit shirt zo snel omhoog kruipt! Daar irriteer ik me best wel aan, maar dat moeten we maar even vergeten.

Huh wat is dit dan denk je misschien? Nou dat zal ik je is uitleggen. Een liefde van mij is goed ordenen. Klinkt misschien raar, maar dat houdt alles duidelijk en overzichtelijk. Op de computer doe ik dat dus ook. Ik heb namelijk een toets deze week, en daar heb ik hard voor moeten leren. Door de mapjes die ik aan heb gemaakt kreeg ik meer overzicht. Als ik dat niet deed was het allemaal erg ingewikkeld, dus het heeft me erg geholpen. Daarom hoort het tussen mijn current loves!

Effe geen cent te makken is het programma met Gerard en Gordon. Ik kijk dit programma altijd terug, want het komt namelijk onder Expeditie Robinson. Maar wat geniet ik van het moment dat ik dit kijk! Ik vind Gerard en Gordon echt hilarisch, en ik lig regelmatig in de deuk om hun. Ze hebben van die flauwe humor en dat blijft doorgaan. Geniaal! Ook vind ik het mooi dat ze het Ouderenfonds zo in de belangstelling zetten. De eenzaamheid van ouderen moet namelijk weg! Ik vind het zo sneu!

Wat zijn jou current loves van de afgelopen tijd?

About these ads

10 thoughts on “Current loves #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s