My favorite music at the moment #14

Na een maandje overgeslagen te hebben, is hier weer een nieuwe ‘My favorite music at the moment’! Alweer de 14de. Wat gaat het leven toch snel! Ik ben blij dat dit een vast artikel is, want ik ben nou eenmaal een liefhebber van muziek. Altijd heb ik muziek aanstaan tijdens het bloggen. Ik heb weer veel nieuwe liedjes leren kennen!


Rihanna – Birthday Cake
Het liedje Birthday Cake ken ik al een tijdje, maar ik heb hem weer opnieuw ontdekt. Wat een heerlijk nummer is het toch! Het heeft echt een geweldige beat, en Rihanna zingt zoals altijd weer top. Zelf zing ik altijd mee met het stukje ‘cake, cake, cake, cake, cake, cake’. Wat moet ik hier nog meer over zeggen? Oja, dat het wel een kort liedje is maar I don’t care! Ik zet hem gewoon vaak achter elkaar aan!


Mr. Probz – Waves
Waves van Mr. Probz sprak me eerst niet zo aan. Toch begon ik het liedje steeds mooier te vinden. Toen ik dit liedje hoorde in de serie Verliefd Op Ibiza was ik verkocht. Ik weet niet hoe het kwam, maar het kwam opeens binnen. Wat is het mooi gezongen, echt niet normaal! Ook de tekst is erg ontroerend. Ondertussen heb ik Waves al erg vaak gedraaid, en ik krijg er nu geen genoeg van. Ik ben wel benieuwd geworden naar meerdere liedjes van Mr. Probz.


BLØF & Nielson – Mannenharten
Mannenharten is het liedje van de film Mannenharten. Ik hoorde het regelmatig op de radio, en toen heb ik hem ook maar in mijn Spotify lijst gezet. Wat is het een blij en leuk nummer! Ik heb de stem van Nielson altijd al leuk gevonden, en dat hij samen met BLØF zingt maakt het liedje helemaal af. Hun stemmen matchen zo goed samen! Echt een top koppel als je het mij vraagt. Ik word zo vrolijk als ik dit liedje hoor! Ik kan er naar blijven luisteren! De film wil ik ook zo graag zien!


Tori Kelly – Dear No One
De zangeres Tori Kelly is eigenlijk niet zo bekend, maar ze heeft wel al enkele liedjes uitgebracht! Ik begrijp echt niet waarom ze niet zo bekend is, want ze zingt zo onwijs goed! Ik hou echt van haar zuivere, zweverige stem. Dear No One is denk ik mijn favoriete liedje van haar. Het is een liedje waar ik relaxt van word, en er zit ook een mooi verhaal achter. Als je deze nog niet kent, luister hem dan zeker! Een aanrader!


One Direction – Story Of My Life
Eigenlijk luister ik nooit echt muziek van One Direction, maar Story Of My Life trekt echt mijn aandacht. Het is zo mooi gezongen en het verhaal ontroerd me. Als je de clip hebt gezien krijg je er echt een beeld bij, en dat is mooi. Ik moest wel even slikken op het einde. Ja, Story Of My Life verdient echt een plekje in dit artikel. Wat een prachtig nummer.


Anna Kendrick – Cups
Jaaaaa de Cupsong! Wie kent dit liedje nou niet? Het liedje komt uit de film Pitch Perfect, en er hoort een bepaald ritme bij die je met een beker kan uitvoeren. Ondertussen kan ik ook meedoen met de Cupsong! Maar naast dat vind ik het liedje gewoon erg leuk. Het heeft een blij ritme, en ze zingt het met alle enthousiasme. Ik zet de radio ook harder als ik hem hoor, en ik zing dan heerlijk mee. Ik kan er niks aan doen, maar dit liedje maakt mijn humeur helemaal goed.

En dat waren de liedjes! Ik weet er nog wel meer, maar die bewaar ik voor de volgende keer! Ik vond het weer heerlijk om deze liedjes met jullie te delen. Ik ben benieuwd naar jou favoriete nummer!

Wat is jou favoriete nummer momenteel?

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s