Last seen movies #3

Met films maak je me erg blij. Ik kan er van genieten om in iemands leven te kruipen (als het een leuk verhaal is dan). Gewoon helemaal meeleven. De afgelopen tijd heb ik helaas niet zoveel tijd om films te kijken. Daar baal ik van, maar gelukkig heb ik nog wel wat films gekeken die ik met alle liefde met jullie deel. Welke films zouden het deze keer zijn?


Toen de film Spring Breakers uitkwam, wist ik totaal niet wat me te wachten stond. Ik werd er benieuwd naar, dus ik besloot hem te kijken. Helaas was het totaal geen film voor mij. Ten eerste waren de beelden anders gefilmd, en het maakte me een beetje dol. Beetje een hypnotiserend gevoel gaf het. Er zat ook wat bloot in. Verder vond ik het verhaal apart, en ik kon niet echt in het verhaal komen. Het gaf me een beetje een raar gevoel van binnen. Deze film kan zeker leuk zijn, maar niet voor mij. Hier moet je echt van houden. Overigens vind ik Vanessa Hudgens goed spelen.
Cijfer die ik geef: 5,0.


Ik hoorde veel positieve meningen over de film Heat. Dat maakte me zo nieuwsgierig! Gelukkig vond ik dit een erg goede film! Hoe Sandra Bullock en Melissa McCarthy samen spelen vind ik erg leuk om naar te kijken. Ik hou wel van hun humor, en het is mooi om te zien hoe ze uiteindelijk vriendinnen worden. Ook zit er een goed verhaal achter, en ik begreep het goed. Soms vind ik het lastig om wat moeilijkere verhalen te volgen, maar deze keer ging het me goed af. The Heat vind ik zeker een aanrader! Ik ben ook erg fan van Sandra Bullock. Zo’n goede actrice is dat!
Cijfer die ik geef: 8,0.


Normaal ben ik niet zo van de actie films, maar iemand raadde me de film White House Down aan. Ik ben erg blij dat ik deze film heb gekeken, want wat is hij goed! Het Witte Huis is zo mooi gemaakt! De omgeving is erg gaaf, en ik blijf me verbazen hoe ze zulke films kunnen maken. Veel technologie natuurlijk. Het was ook echt een vrouwvriendelijke film. Het bloed zag je niet zo goed, en het was niet echt een heftige actiefilm. Dat was dus mooi! Het verhaal is zo goed doordacht, en de acteurs zijn gewoon geweldig. Ik kan hier echt alleen maar positief over zijn. Ook was Channing Tatum heerlijk om naar te kijken. Dat was ook een reden waarom ik deze film wilde zien.
Cijfer die ik geef: 9,0.


Toen ik hoorde dat er een tweede Monsters En Co kwam, werd ik enthousiast. Ik vind de film namelijk helemaal geweldig! De tweede film hiervan heet Monsters University. Ik heb hem echt met alle plezier gekeken. Erg goed vermaak. Leuk om al die typetjes weer te zien. Ik heb regelmatig hard moeten lachen! Het verhaal is ook niet simpel, maar juist goed. Het is best onverwacht wat er namelijk allemaal gebeurd. Ik heb zin om hem weer te kijken! Dat zegt genoeg denk ik.
Cijfer die ik geef: 8,5.

Deze keer laat ik vier films zien, omdat ik helaas geen vijfde heb. Ik moet echt meer films gaan kijken! Gelukkig vond ik maar een film minder, en dat was Spring Breakers. De rest is helemaal te gek! Die raad ik jullie dus allemaal aan.

Heb jij deze films allemaal al gezien?

About these ads

One thought on “Last seen movies #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s