Catrice Allround Mascara Waterproof

Mascara’s heb ik nooit genoeg. Ondertussen word mijn stash iets te groot, maar toch blijf ik nieuwe mascara’s kopen. De Catrice Allround Mascara Waterproof gunde ik het ook om getest te worden. Het leek net of de mascara me aankeek! Vooral omdat het waterproof is, en dat vind ik onwijs handig. Vooral nu met dit hondenweer.
De Catrice Allround Mascara Waterproof is helemaal blauw, met uitzondering van de letters. De letters vind ik overigens erg strak aangegeven, met een professioneel lettertype. Ja, zelfs op de kleine dingetjes let ik! De mascara is niet strak recht, maar loopt in het midden wat boller. Dat zorgt toch voor een ander gezicht, en dat maakt het net wat leuker. De kleur blauw vind ik erg mooi, en zulke kleuren spreken mijn aandacht.

Catrice belooft dat deze mascara je wimpers extra volume geeft maar ook lengte en krul. Ook zegt Catrice dat het elke wimperhaar bedekt en versterkt voor het optimale resultaat. Mooie woorden, dat zeker. Maar eerst zien, dan geloven. Het borsteltje ziet er al goed uit! Aan het uiteinde loopt het wat dunner, en daar kun je denk ik beter je ooghoeken mee in. Ook zijn de haartjes redelijk dik, maar gelukkig staan ze best ver uit elkaar. Ik hoop echt dat dit borsteltje fijn werkt, want dat is een eis die ik aan elke mascara stel.

Mijn wimpers krullen bij geen een mascara snel, dat moet ik even vermelden. Dat probleem heb ik nou eenmaal. Toch vind ik deze mascara er erg mooi uitzien! Het borsteltje doet goed zijn werk. Het verspreid mijn wimpers goed, en het laat mijn wimpers snel zwart worden. Dat is een dik pluspunt, want bij sommige mascara’s moet ik honderd keer over mijn wimpers heen gaan, en dat hoeft bij deze mascara niet. Verder maakt de mascara mijn wimpers mooi lang, en dat zie je vooral bij de onderste wimpers. Ook krult het mijn wimpers redelijk, en volume is ook wel te vinden. Ik ben zeker niet ontevreden! Maar nu nog iets belangrijks: is de mascara waterproof? Ja, dat is ie. Een regenbui overleeft deze mascara, en dat is mooi.

I’m happy! Catrice heeft het goed voor elkaar met deze mascara. Het behoort vanaf nu tot een van mijn favoriete mascara’s. Het zorgt ervoor dat mijn wimpers vooral erg lang worden, maar mijn wimpers krijgen ook meer volume en krul door deze mascara. En de naam waterproof klopt helemaal. I love it.

De Catrice Allround Mascara Waterproof is onder andere te koop bij de Kruitvat voor 2,49.

Wat vind jij van deze mascara?

About these ads

13 gedachtes over “Catrice Allround Mascara Waterproof

Laat een reactie achter bij Yvonne Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s