Must haves herfst/winter

Het is momenteel herfst, maar de winter komt er ook weer aan! Het is alweer een tijdje koud, maar hoe maken we onszelf herfst en winter proof? Het leek me wel een leuk idee om mijn must haves voor de herfst en de winter op een rijtje te zetten. Niet alleen beauty producten, maar ook kleding en overig. Zo gezegd, zo gedaan.

Kleding

Vestjes kun je nooit genoeg hebben in de herfst en in de winter. Het is ideaal voor als je je favoriete shirt aan wil hebben. Gooi er een vest over, en klaas is kees. Zelf heb ik twee specifieke vestjes in het bruin en zwart. Het staat leuk bij zoveel kleding! Zo worden je armen toch bedekt. Meestal doe ik de onderste knoopjes dicht, want anders zie je natuurlijk de rest van de kleding niet meer. Dit is echt een must have.

Truien, wie heeft dat nou niet in zijn kast hangen? Dit moet je gewoon hebben voor in de herfst en in de winter. Het is zo lekker warm, en het zit ongelofelijk fijn! Ik ben echt iemand die het snel koud heeft, maar truien maken me altijd weer warm. En er zijn veel toffe truien, zie hierboven met een aparte print. Ik wil er nog veel meer!

Natuurlijk zijn er veel meer kleding must haves, bijvoorbeeld handschoenen, sjaals, mutsen en meer. Maar als ik dat allemaal in een artikel wil zetten word het een hele waslijst. Dus ik heb een paar belangrijke eruit gepikt!

Beauty

Lipbalsems! Ik heb altijd kapotte en droge lippen in de herfst en in de winter, en wat helpt er nou beter tegen dan lipbalsems? Het verzorgt mijn lipjes zo goed, en zo maak ik ze herfst en winter proof. Zelf heb ik heel veel lipbalsems, en ik vind het leuk om te variëren! Soms eentje waar geen geur aan zit, en soms eentje met wel een geur. Dat maakt het ook leuk om op te smeren!

Bodybutter en bodymilk is zo fijn voor na een heerlijke douch. Zelf gebruik ik het bijna nooit in de lente en in de zomer, maar als het koud word begin ik het steeds vaker te gebruiken. Ik heb dan namelijk een best droge huid, en bodybutter en bodymilk helpt daar goed tegen. Ook ruikt het nog eens lekker! Ik vind het echt een plezier om na een douch op te smeren. Het voelt zo fris!

Overig

Een verwarming kan niet missen! Zelf heb ik er een op mijn kamer staan, en het is zo lekker warm! Vooral als je net van school komt is het heerlijk. Vaak ga ik er ook een beetje voorstaan, want dat is extra warm. Iedereen heeft wel een verwarming in huis, en in de herfst en in de winter wordt daar zeker vaak gebruik van gemaakt. Bij mij thuis zeker. Heerlijk!

Charmante foto, ja zeker! Maar dekens zijn ook zeker een must have. Wat is er nou fijner dan lekker in je warme bed kruipen als je het koud hebt? Ik doe dat zo vaak. Het maakt me blij en het warmt me heerlijk op. Ik heb vaak ook meerdere dekens op mijn bed liggen in de herfst en in de winter. Soms zelfs drie! Als ik er eentje heb lig ik vaak te trillen in bed.

En dat waren mijn must haves voor in de herfst en in de winter. Ik vond het zo’n leuk artikel om te maken! Hopelijk vond je het ook leuk om te lezen! Ik ben wel benieuwd geworden naar jou must haves voor in de herst en in de winter!

Wat zijn jou must haves voor in de herfst en in de winter?

About these ads

16 thoughts on “Must haves herfst/winter

  1. Labello/vaseline is zeker een must have ik merk het heel aan me lippen word er gek van >:( en een dekbed ja zeker ene must have maar ook heerlijk om s avonds op de bank te zitten met me dekbed, plus het voordeel is als ik nu me bed in stap, stap ik niet in een “koud” bed want me deken is al lekker opgewarmd :D

  2. Leuk artikel! Truien heb ik in overvloed. Ik mag ze eigenlijk niet meer kopen omdat ‘t niet meer echt in m’n kast past, maar dan zie ik er soms toch weer één die ik dan toch weer koop. Echte musthaves voor de winter zijn voor mij truien, mutsjes, geurkaarsen en hoodies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s