My new phone case

Telefoonhoesjes kan ik nooit genoeg hebben. Sinds kort heb ik een nieuwe phone case, namelijk van de webshop Smartphonehoesjes.nl. Hier kon je een tijd terug ook shoptegoed van winnen. Mijn nieuwe hoesje is echt een eyecather, en ik kan niet wachten om hem aan jullie te showen! Ik ben er erg blij mee. Is de kwaliteit ook zo goed?
Mijn nieuwe telefoonhoesje is knal paars, en dat vind ik mooi! Ik hou van de kleur paars, dus het past helemaal bij mij. Maar het is niet egaal paars, want het bevat een paar toffe details! Er zitten namelijk steentjes op, die aan de uiteinden van rechthoeken zitten. Ziet er tof uit he! Ik weet zeker dat als ik mijn mobiel uit mijn zak haal, mijn hoesje op zal vallen. Het hoesje ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook van fijn materiaal gemaakt! Dit hoesje is namelijk van silicone. Het voelt erg zacht aan, en het ligt prettig in de hand. Het past goed om mijn telefoon.

Zo ziet de voorkant van mijn mobiel eruit met het hoesje. Het hoesje is redelijk dik, maar dat zorgt voor beter grip. Ook sluit het hoesje goed aan bij de zijkanten, en ik vind het leuk dat de kleur paars ook goed opvalt aan de voorkant.

Ik kan mijn telefoon makkelijk opladen met het hoesje eromheen, en ik kan ook gewoon mijn oortjes erin doen. Het heeft dus gewoon ‘gaten’ bij de plekken die ik nodig heb.

Smartphonehoesjes.nl verkoopt de nieuwste en de voordeligste hoesjes accessoires voor veel smartphones en tablets. Ze hebben een groot assortiment, met de beste kwaliteit. Als je voor 17:30 uur besteld, wordt het meteen verzonden. Ik kreeg dit hoesje ook meteen na een dag binnen, dus dat is erg goede service! Ze hebben Huawei cases, iPhone 5 cases, Sony Xperia M cases, LG Optimus L9 cases, Samsung Galaxy Core cases en nog veel meer! Zoveel kans dat jou mobiel erbij zit!

Ik ben erg te spreken over mijn paarse silicone hoesje met steentjes! Wat een beauty is het! Naast dat beschermt het hoesje mijn mobiel super goed, en ik hoef niet meer bang te zijn dat hij kapot gaat! Ik ben er heel erg blij mee!

Wat voor hoesje heb jij momenteel om je mobiel?

About these ads

12 thoughts on “My new phone case

  1. Leuk! vooral met die steentjes erin. Ik heb een basic hoesje waarin ook me pasjes kunnen, erg handy vind ik zelf! (aangezien ik niet zo’n tassen en/of kleingeld type ben :P )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s