Ik ben Lizzy

meeColumn tijd! En niet zomaar een colomn, want dit is een persoonlijke column. Ik kwam op het idee door Sophie want zij plaatste het een tijdje terug. Credits naar haar dus! In deze column vertel ik van alles over mezelf. Wie ben ik nou precies, en wat zijn nou echte kenmerken van mij? Ik weet zeker dat je me een stuk beter leert kennen!

Moeilijk vind ik het. Ik blijf het moeilijk vinden om een foto te plaatsen zonder make-up. Toch heb ik dat gedaan (zie bovenstaande foto), omdat ik vind dat iedereen zichzelf mag laten zien. Toch blijft dit een tikje van geen zelfvertrouwen. Het betekend niet dat ik helemaal geen zelfvertrouwen heb, maar het zou wel wat meer mogen. Ik ben soms te onzeker van mezelf, en dat is weer zo’n typische eigenschap van mij.

Maar wie is Lizzy nou nog meer? Ik ben best een rustig meisje. Dat merk je meteen aan me. Maar als ik bij vriendinnen ben kan ik soms totaal anders zijn. Dan ben ik lekker druk (maar vaak ook rustig hoor!) en ben ik heerlijk mezelf. Het ligt dus ook echt aan de mensen met wie ik omga. Als ik een goede klik met iemand voel, dan kan ik daar meer mezelf bij zijn. Dat is een heerlijk gevoel. Soms voel ik ook erg snel een klik met iemand. Te snel, waardoor het later fout gaat. Dan ga ik me vergissen in een persoon. Dan denk ik dat ik iemand goed ken, terwijl dat achteraf blijkt van niet. Ik denk dus sneller een persoon goed te kennen. Te weinig mensenkennis dus.

Maar naast dat tikje onzeker en rustig zijn, kan ik ook echt iets zeggen waar het op staat. Als ik het ergens oneens mee ben, dan zeg ik het ook. Ik kom voor mijn mening uit, en dat kan soms hard overkomen. Maar iedereen heeft het recht om een mening uit te spreken, en dat ben ik ook meer gaan doen. Vroeger liet ik dingen namelijk over me heen komen terwijl ik me er helemaal niet goed bij voelde. Nu doe ik dat niet meer, en sindsdien sta ik ook een stuk sterker in mijn schoenen.

Ik ben een perfectionist. Vooral op school en blog gebied. Als ik bijvoorbeeld een werkstuk moet maken moet alles ook 100% kloppen en mooi zijn. Ik kan er niet tegen als ik niet tevreden ben met het resultaat, en dat verander ik dus meteen. Op blog gebied heb ik dat dus ook erg. Ik ben vaak ontevreden met een artikel, terwijl ik van binnen wel weet dat het gewoon oke is. Toch verwacht ik meer van mezelf. Perfectionisme is soms best irritant. Het liefste heb ik deze eigenschap niet, maar aan de andere kant levert dit wel de mooiste prestaties.

Ik ben een persoon waar je op kunt rekenen. Ik sta open voor andermans problemen, en al helemaal voor familie en vriendinnen die problemen hebben. Als mijn vriendinnen (of familie) problemen hebben of zich niet goed voelen, wil ik er alles aan doen om hun weer goed te laten voelen. Ik laat ze hun zegje doen, en ik steun ze. Dat geeft mij een prettig gevoel van binnen, dat ik mensen kan helpen. Als ik eenmaal met iemand echt goed bevriend ben, doe ik er ook alles aan om die vriendschap zo te houden. Een beste vriendin hebben is voor mij erg belangrijk. Ik ben echt zo’n typisch meisje die zo’n beste vriendin wil uit een film, en gelukkig heb ik die gevonden samen met nog meer top vriendinnen.

Ik ben dol op muziek. Muziek is iets wat ik nooit wil missen. Standaard gaat mijn muziek aan als ik mijn computer opstart. Heerlijk om de prachtige klanken op te laten vangen door mijn oren, en het muziek af te laten spelen in mijn hoofd. Muziek heeft vaak ook een betekenis voor me. Als ik sommige liedjes hoor krijg ik er een bepaald beeld of herinnering bij, en dat maakt muziek zo uniek en speciaal. Ik hou ook van veel verschillende muziek. P!nk, Rihanna, Jessie J, David Guetta maar ook de muziek van Westlife vind ik top.

En als laatste iets wat mij maakt, en dat is het bloggen. Ik heb altijd al geweten dat ik van schrijven houd, en dat kan ik nu heerlijk uiten op mijn blog. Ik hou van mijn blog, en natuurlijk van mijn kijkers. Het is een deel van mij, en daarom hoort het ook bij deze column. Ik moet er niet aan denken om zonder het bloggen te moeten. Zo kan ik mijn liefde voor beauty ook niet uiten, want ik ben ook helemaal dol op make-up. Ik vind het heerlijk om een mooie look te maken, en dat geeft mij ook meer zelfvertrouwen.

En dit ben ik. Natuurlijk kan ik nog veel meer over mezelf vertellen, maar ik heb het kort omschreven. Dit is wie ik ben, en ik ben er trots op.

Wie ben jij? Ik ben wel benieuwd naar wat voor persoon er achter de laptop /computer zit die dit leest!

About these ads

14 thoughts on “Ik ben Lizzy

  1. leuk om te lezen :) sommige dingen herken ik wel, zoals dat perfectionisme. en goed dat je je mening gewoon geeft!
    je foto is heel leuk, niks om onzeker over te zijn! :)

  2. Wat leuk om te lezen! Ik vind dit soort artikeltjes echt zo leuk:) Ik ben gewoon altijd nieuwsgierig naar het leven van andere mensen en hoe ze zijn dus ik vind het leuk dat je dit idee hebt gebruikt! Ik herken mezelf wel in een aantal eigenschappen. Vooral het perfectionisme gedeelte, muziek (al luister ik liever naar indie-rock, rock, folkpop en foute uitgaansmuziek zoals Yellow Claw) en dat je op jou kunt rekenen. Super leuk artikel Lizz!

  3. Wat een mooie foto van je Lizz! Je ziet er prachtig uit zonder make-up! Ik heb je al een beetje meer leren kennen en je bent echt een lief meisje :-) ik herken mezelf in veel punten die je opnoemt eigenlijk

  4. Leuk om je echt te leren kennen! Ik herken eigenlijk wel een paar dingen die je hebt verteld, zoals het rustig zijn maar dan bij vriendinnen compleet anders. Dit was echt een leuk artikel en je schreef het ook vlot! ;) Blijven doen!

  5. Hey !! Ik heb jou genomineerd voor de Liebster Award !! Ik zou het erg leuk vinden als je de vragenlijst die ik heb gemaakt zou willen invullen, maar het is natuurlijk niet verplicht. Als je op deze link klikt: http://justagirlsweblog.wordpress.com/2013/11/16/personal-liebster-award-2/#more-3109 dan ga je naar het artikel op mijn Blog. Liefs xx Maaike

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s