Win FreshLook Colorblends kleurlenzen

Vandaag mag ik iets heel leuks weggeven van de webshop Lensbase, namelijk kleurlenzen! Hoe leuk is dat! Altijd al een andere kleur ogen gewild? Of heb je kleurlenzen nodig voor een feestje? Je krijgt nu de mogelijkheid om kleurlenzen te winnen! Ook als je een bepaalde sterkte hebt is dat geen probleem, want daar kunnen de kleurlenzen op afgesteld worden.

De webshop Lensbase verkoopt goedkope contactlenzen voor een stuk goedkopere prijs dan bij een opticien. Ze verkopen alleen contactlenzen van bekende fabrieken, zodat het de beste kwaliteit is. Ze hebben onder andere maandlenzen maar ze hebben ook daglenzen, brillen en nog veel meer. Het is zeker een kijkje waard! Van de webshop Lensbase mag ik dus kleurlenzen weggeven ter waarde van €20,- van het merk FreshLook Colorblends. Je mag helemaal zelf de kleur bepalen, en je hebt erg veel keuze. Blauw, groen, bruin, grijs en nog veel meer. Zoals ik al zei is het met sterkte ook mogelijk, – of + kan allebei.

Wat moet je doen om te winnen?
- Volg Trendlish op BlogLovin en like dit bericht.
- Laat een reactie achter met een geldig e-mail adres, en zet in je reactie waarom jij de kleurlenzen zou willen winnen!

Dit moet je doen om extra kans te maken
- Volg Trendlish op Twitter.
- Tweet het volgende: Ik doe mee aan de winactie op www.trendlish.nl @trendlish en maak kans op kleurlenzen van Lensbase. Doe jij ook mee?

Good luck! De winnaar maak ik bekend op donderdag 21 november! De winnaar ontvangt een mail!

Succes!

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s