Full face: classy brown

Dat is lang geleden dat er een full face online stond! Dat werd wel eens tijd! Deze look die ik jullie vandaag ga laten zien is erg neutraal, en ik droeg het naar een dagje school. Normaal maak ik me nooit uitgebreid op naar school, maar ik had er eens zin in! ‘S ochtends ging ik dus lekker aan de slag met mijn kwasten, en dat leverde deze look op.
IMG_71266IMG_71955Mijn huid is momenteel redelijk. Er zijn best wat puistjes te vinden, maar het is niet zo erg dat ik een foundation nodig heb. Die heb ik dus ook niet op! Wat ik wel op heb is de Stay All Day 16h Concealer van Essence. Dit product gebruik ik al zo lang, en nog steeds voelt het erg vertrouwd. Ik wil niet meer zonder, want hij werkt prima! Verbergt mijn wallen en mijn puistjes!

IMG_71833Zoals ik al zei draag ik nooit ooglooks naar school, maar ik had er zin in! Deze nude ooglook maakte ik met de Essence 3D Eyeshadow in 08 irresistible vanille latte, maar ook gebruikte ik het Essence Quattro Eyeshadow palette in 05 to die for. Ik was (ben) erg blij met het resultaat, en met trots presenteer ik deze ooglook aan jullie! Natuurlijk kon mascara niet missen. Ik gebruikte de Maybelline The Falsies Flared mascara. En als laatste gebruikte ik de Essence Longlasting Eye Pencil in 01 black fever.

IMG_71455Mijn lippen gaf ik een zacht roze kleurtje om mijn look af te maken. Dat deed ik met de Catrice Pure Shine Colour Lip Balm in 030 Don’t Think Just Pink. Naast kleur afgeven werkt de lipbalm ook nog eens voedend! Wat wil je nog meer?

Mijn gebruikte producten:

Gezicht:
Essence Stay All Day 16h Concealer

Ogen:
Essence 3D Eyeshadow in 08 irresistible vanille latte
Essence Quattro Eyeshadow palette in 05 to die for
Maybelline The Falsies Flared mascara
Essence Longlasting Eye Pencil in 01 black fever

Lippen:
Catrice Pure Shine Colour Lip Balm in 030 Don’t Think Just Pink

Wat vind jij van mijn classy brown look?

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s