My guilty pleasures tag

Iedereen heeft wel guilty pleasures, dus ook ik. In deze tag kom je te weten wat mijn quilty pleasures zijn. Over films, muziek, crushes, eten, van alles komt voorbij! Stiekem schaam ik me wel een tikje hoor, maar ik denk dat veel mensen het wel herkennen! Ik ben helemaal open in deze tag, dus veel plezier met lezen, en jezelf er in herkennen!


Film
Ik moet toegeven dat ik best veel typische meidenfilms kijk, en dat ik dat eigenlijk de leukste films vind! Van dat echte meidenpraat over jongens, met veel drama en romantiek. LOL is zo’n film die ik kan blijven kijken, maar ook vind ik Mean Girls en Camp Rock helemaal te gek. Ik kan er veel opnoemen, maar dan word het een hele lijst! Ik hou er gewoon van.

Serie
Het eerste wat in me op komt: GTST. Ik kijk het al zo lang! Zeker meer dan vijf jaar, en ik geniet er elke dag van. Ik heb dagelijks echt mijn portie GTST nodig. Naast GTST volg ik ook geen series, dus zo erg is het nog niet.


Muziek
Deze vraag vind ik best lastig om te beantwoorden! Welke muziek is nou een guilty pleasure? Toch denk ik aan Miley Cyrus, alhoewel ik me daar niet echt voor schaam. Party In The USA is wel echt een liedje die wat oud is maar waar ik nog veel liefde voor heb. Geweldig nummer is dat, maar ik weet zeker dat niet iedereen daar mee eens is.

Eten
Eigenlijk moet ik alles zeggen, maar ik heb toch maar iets specifieks gekozen. Iets wat ik het allerlekkerst vind, en wat ik het liefst zoveel mogelijk eet: chips! Ik heb het altijd al heerlijk gevonden, en ik verheug me op het moment dat ik chips eet. Ik doe dat elke week maar een keer, want anders word het teveel. Zo blijft het ook nog lekkerder als ik het mag eten!

Activiteit
Niks doen. Ik kan er niet meer van maken. Ik ben zo onwijs goed in niks doen. Beetje lui in bed liggen of niks nuttigs doen op het internet. Gewoon wat sites aanklikken omdat ik toch niks beters te doen heb. Maar eigenlijk geniet ik hiervan. Ik schaam me er wel voor, maar ik doe wat ik wil. Helaas baal ik er wel van als ik veel huiswerk heb en moet leren. Dan kom ik soms gewoon niet vooruit door mijn luiheid.

Absurde verzameling/belachelijke aankoop
Die heb ik eigenlijk niet! Lekker simpel. Ik verzamel niet echt dingen, en ik zou zo geen belachelijke aankoop weten. Ik koop echt alleen wat nuttigs, anders vind ik het zonde van mijn geld. Jammer dat ik deze vraag niet kan beantwoorden, maar weer iets minder waarvoor ik me niet hoef te schamen!

Crush
Zac Efron! Wie vind hem nou niet knap? Sinds High School Musical vind ik hem hot, en ik ben nooit van die liefde voor hem afgekomen. Maar kijk dan naar de bovenstaande foto. Hier kun je niet omheen. Dat haar, die stoppeltje en die ogen! Geef mij maar een man zoals Zac Efron. Wat ben ik heerlijk open in deze tag! Eigenlijk moet ik me schamen voor deze guilty pleasure, maar veel zullen het herkennen neem ik aan!

Kleding
Mijn joggingbroek! Ik draag het regelmatig, want ik vind het heerlijk zitten! Vooral als het wat kouder is en als ik net uit school kom! Zit echt comfy, en daar hou ik van. Het ziet er alleen niet uit, dus ik ga hier ook niet de deur mee uit. Alleen als ik ga sporten dan, dat is een uitzondering. Ik heb nu ineens zin om mijn joggingbroek aan te doen!

Super leuke tag! Ik heb echt genoten van het invullen van deze tag. Toch wel leuk om mijn guilty pleasures te delen, en dat kan ik gerust vertellen aan jullie! Ik tag deze keer een paar mensen: Kirsten, Sophie en Eline! Als jij hem wilt doen, neem hem gerust over!

Wat is jou ergste guilty pleasure?

About these ads

12 gedachtes over “My guilty pleasures tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s