Vaseline Lip Therapy Aloe Vera

Vaseline kent iedereen eigenlijk wel. Het is echt een beauty musthave! Tot mijn verbazing had ik nog geen Vaseline. Door al de lovende verhalen moest ik het wel kopen, en sinds een korte tijd heb ik een blikje in mijn bezit! Niet de standaard Vaseline, maar de Vaseline Lip Therapy met Aloe Vera! Zal dit product me gaan bevallen?
Je hebt in totaal drie verschillende Vaseline blikjes, maar ik ging voor de groene versie met Alo√ę Vera. Het potje zit extra verpakt in een kartonnen verpakking, en dat vind ik erg fijn. Extra bescherming is altijd handig, en het ziet er professioneler uit vind ik! Dat de verpakking groen is vind ik helemaal niet erg, want groen is mijn favoriete kleur! De perfecte kleur dus voor mij! Op de achterkant van de kartonnen verpakking vind je veel informatie, die ik hieronder met jullie ga delen.

De Vaseline belooft verzorging aan droge en schrale lippen, en het is verrijkt met Alo√ę Vera en heeft een verzachtende werking. Dat klinkt goed in de oren toch! De laatste tijd heb ik best last van droge en schrale lippen door het koude weer, en het liefst laat ik dat weer verdwijnen. Hopelijk helpt deze Vaseline me daar inderdaad mee!

Het blikje ligt erg fijn in de handen, en het ziet er ook erg aantrekkelijk uit als je het mij vraagt. Niet met veel details, en erg duidelijk en professioneel. Zo mogen alle lip butter blikjes er wel uitzien! Dat geeft meteen een ander beeld vind ik. De lettertypes vind ik ook erg mooi. In totaal zit er 20 gram Vaseline in. Genoeg om een tijdje mee te doen!

De Vaseline heeft net zoals de verpakking een groene kleur. Als je het aanbrengt is het natuurlijk niet groen! Wat mij opvalt is dat je een soort van bubbeltjes in de Vaseline ziet. Grappig! De Vaseline ziet er in het blikje al verzorgend uit, laat staan als ik hem aanbreng! Ben je al nieuwsgierig? De geur is overigens zo lekker! Het ruikt erg fris en verzorgend, precies naar Alo√ę Vera!

Toen ik met mijn vinger door het blikje ging voelde ik al snel dat het erg zacht aanvoelt. Het smolt als het ware op mijn vinger. Dat belooft wat goeds! Zoals je ziet glanst het best wel, maar ik denk dat dat op je lippen wel mee valt. Ik vind het wel een goede swatch! Let’s go to the lips!

Zoals je ziet zie je de Vaseline niet goed op mijn lippen, en dat is mooi! Een lip butter hoef je namelijk ook niet goed te zien. Het gaat namelijk om de verzorging! En wat verzorgt de Vaseline mijn lippen goed! Bij het aanbrengen merkte ik al snel dat de Vaseline erg fijn aanvoelt op mijn lippen. Erg zacht! De Vaseline gleed over mijn lippen! Ook merkte ik snel dat het helpt tegen droge lippen, want mijn lippen waren na gebruik helemaal niet meer droog! Ook waren ze helemaal niet meer schraal! De geur ruik je heel soms als je hem op je lippen hebt, en dat vind ik wel fijn! Een top product dus!

Zoals je misschien al kon merken ben ik ongelofelijk blij met dit product! Het doet perfect zijn werk! Droge en schrale lippen tovert de Vaseline helemaal weg, en het zit als plezier op mijn lippen! Het voelt zo voedend en zacht! Als je nog geen Vaseline in huis hebt raad ik je het zeker aan!

De Vaseline Lip Therapy Aloe Vera kost 2,99 bij de Kruitvat!

Heb jij al Vaseline in huis?

About these ads

13 gedachtes over “Vaseline Lip Therapy Aloe Vera

  1. Klinkt goed! Ik gebruik veel van dit soort producten voor de kinderen in de herfst winter maanden.. Ze hebben dan echt allebei een ‘derde lip’ zo schraal!! Heb op uierzalf na nog niet echt iets heel werkends ontdekt maar misschien deze eens proberen :) X

  2. Ohh, deze klinkt goed! Ik hou er alleen niet zo van om met mijn vingers in zo’n potje te gaan, en dan zit er ook meteen lipbalm op je vinger.. Ik hou er niet zo van, maar als ik een uitzondering ga maken dan is het voor deze! Fijne review :D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s