Like a red carpet

Dat is lang geleden dat er een outfit online kwam op Trendlish! Daar wordt het dus weer tijd voor! Vandaag heb ik een outfit met de naam: ‘Like a red carpet’. Daar bedoel ik mee dat het shirt die ik aan heb net lijkt op de kleur van de rode loper. Ik vond het wel een toffe naam! Kijk mee, en ontdek ook een funny (schamende) picture!

De outfit die ik aan heb draag ik regelmatig. Het is gewoon een erg chille outfit, vooral in de herfst. Het shirt heeft namelijk lange mouwen, dus het is ook fijn voor als het een beetje koud is. Zoals ik al zei is mijn shirt rood, maar dan ook echt knalrood. Ik ben erg blij met dit shirt want ik had nog geen rode kleding, omdat het best weinig te vinden is. Toch vind ik rood een leuke kleur voor in kleding, en het is ook lekker opvallend! Daarom is het zo leuk te combineren bij iets donkers. Op het shirt staat een tekst, want anders was het wel wat kaal geweest. Er staat op: Nasty N* 1 Luxury Elegant Chic. Beetje een aparte tekst, maar ik vond het wel grappig! Dit shirt heb ik gecombineerd met een zwarte broek. Ik denk dat dit shirt het leukste bij een zwarte broek staat, dus daarom heb ik hiervoor gekozen. Het is een skinny broek, en hij voelt een beetje als een joggingbroek, maar zo ziet hij er niet uit. De combinatie vind ik erg mooi bij elkaar! Het geheel wordt daardoor stoer maar ook girly.

Kijk die mouwen! Eens wat anders dan normaal! De bovenkant zit niet strak om mijn arm.Ik had even zin om gek te doen, en daar is deze foto uit gekomen.

En hier kun je de tekst wat beter lezen! Kijk die steentjes op de woorden nasty en chic!

Herken je deze oorbellen nog? Deze zijn al een keer langs gekomen, en ik draag ze nog steeds erg graag. Ik vond ze wel leuk bij deze outfit, dus waarom zou ik ze niet hierbij aan doen?

En als laatste mijn nieuwste schoenen! Het zijn sneaker wedges en ik vind ze zo gaaf! Aan de zijkant zit ook een gave ster die bestaat uit steentjes. Als dat er niet was, was het wel een beetje kaal! Ik had gedacht dat ze niet zo handig liepen door de hak, maar ze lopen heerlijk! Ik ben er erg blij mee, en het matcht goed met deze outfit.

En dan zijn we alweer aan het einde gekomen van deze outfit. Ik ben blij dat er weer eens een outfit online is gekomen! Ook typisch een outfit voor mij! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Shirt: geen idee, is helaas te lang geleden.
Broek: HEMA.
Schoenen: Schoenenreus.
Oorbellen: geen idee, is helaas te lang geleden.

Heb jij veel rode kleding?

About these ads

19 thoughts on “Like a red carpet

  1. Ik heb bijna geen rode kleding. Ik vind het wel altijd heel erg mooi. Ik vind je oorbellen echt mooi. Lekker opvallend:) Ik moest wel lachen om de ”gekke” foto hahah .Leuke outfit Lizzy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s