My Instagram diary #3

IMG_20131005_204234Wow wat vliegt een maand voorbij zeg! Het lijkt net of het een week geleden is dat ik de vorige ‘My Instagram diary’ schreef. De afgelopen maand heb ik het erg druk gehad met school, maar ik had ook heerlijk een weekje vakantie. In dat weekje heb ik leuke dingen gedaan, en helemaal niet aan school gedacht. Tenminste, zo min mogelijk. Laten we gaan kijken naar mijn maand oktober!
IMG_20130927_083923Begin van deze maand kreeg ik een nagellakje binnen van lieve Yvonne van Barry M. Deze heb ik ook gereviewd! Op deze foto lijkt de kleur alleen wat anders. Ik was zo blij met dit nagellakje, en wou graag het resultaat aan jullie showen! Ik was ook erg trots op de lengte van mijn nagels, maar ondertussen is het alweer kort.

IMG_20130928_125648Even een selfie! Deze maakte ik toen ik heerlijk weekend had na een week school, en daar word ik zo blij van! Ik kan echt genieten van weekenden, maar baal als het afgelopen is.

IMG_20130929_141817Multitasken, dat was ik aan het doen. Mijn computer stond aan, maar ik had ook mijn laptop nodig want ik moest iets doen voor school. Ik vond het er zo grappig uitzien!

IMG_20131002_154022Mijn nieuwe blouse! Ik ben er erg blij mee, want hij staat super vind ik! Bij mijn taille zit het wat strakker, en dat vind ik mooi. Ik houd niet van al te losse kleding.

IMG_20131005_152021Leren moet helaas ook gebeuren! Ik had mijn eerste toets. Gelukkig telde deze niet erg mee, maar ik wou toch een goed punt! En dat is me gelukt! Ik heb een voldoende gehaald, en daar ben ik trots op. Het waren namelijk zulke moeilijke woorden! Het ging over botten, spieren en gewrichten.

IMG_20131005_172703En alweer mijn nagels! Hier draag ik een prachtig roze nagellak van NYC. Helaas bleef deze niet zo lang zitten.

IMG_20131005_204234Normaal plaats ik de eerste begin foto van het artikel niet nog een keer in mijn diary, maar hier ging ik wat leuks doen! Ik ging namelijk opstap! Ik had er zoveel zin in, en ik was erg blij met mijn look. Na een lange tijd droeg ik weer lippenstift! Ik had echt een top avond. Heerlijk om mijn vriendinnen te zien en los te gaan! De komende tijd ga ik wat minder omdat ik veel toetsen heb.

IMG_20131008_155855Ik ging weer eens naar de Kruitvat, en nam deze Vaseline mee. Dat was mijn enigste aankoop.

IMG_20131012_152721Veel nagels komen er deze diary voorbij zeg! Hier draag ik eens geen nagellak. Mijn nagels waren zo mooi lang dat ik ze eens zonder nagellak wou showen! Helaas begonnen mijn nagels eind deze maand in te scheuren, dus ik moest afscheid van ze nemen.

IMG_20131015_175112Ik had herfstvakantie, en in de herfstvakantie ging ik een keer naar de stad met mijn familie. Het was erg gezellig! Helaas had ik maar een ding gekocht. Ik koop de laatste tijd zo weinig kleding omdat ik weinig leuks zie liggen in de winkel, en als ik iets leuks zie past het vaak niet.

IMG_20131016_132116Mijn enigste aankoop dus! Ook een blouse! Erg stoer is ie! Ik ben er erg blij mee, en ik draag hem met plezier.

IMG_20131018_170409Ik had er zin in om een ooglook te maken, dus deed ik dat! Ik vond hem erg mooi geworden, en op deze foto zie je hem redelijk goed. Een ooglook met veel bruintinten, daar houd ik van!

IMG_20131018_205813En als laatste een jummie foto! Ik ging uiteten met mijn familie en we aten steppegras. Ken je dat? Het zijn hele dunne frietjes, en je krijgt een heel groot bord! Ik heb het niet op gekregen, maar dat kon je verwachten.

En dat was mijn Instagram diary alweer! Ook niet zoveel foto’s, maar wel meer dan de vorige keer. Ik deed niet heel veel interessants, dus daarom plaats ik minder foto’s. Op naar de komende maand! Ik heb er zin in!

Hoe was jou oktober?

About these ads

18 thoughts on “My Instagram diary #3

  1. Leuke foto’s! Dat tinnetje van Vaseline is heel erg fijn
    En dat lakje van NYC is zo leuk! Jammer van de kwaliteit.. Ik heb zelf ook 2 lakjes van dit merk en binnen één dag zitten er al allemaal chips in
    Ik heb nog nooit van steppegras gehoord, but it looks yummm!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s