Etude House eitjes?

Wat zijn dat voor eitjes? Een blauwe en een groene, waar komen die nou vandaan? Deze schattige eitjes heb ik sinds kort in huis, en ik kan je vertellen dat ik er erg blij mee ben. Ze zijn niet te eten, maar hebben een hele andere functie. Heb jij al een idee? In dit artikel kom je erachter wat het precies is!
Ze hebben een ronde vorm met allemaal vlekjes. Zo zien deze eitjes eruit. Eentje heeft een blauwe kleur en de andere een groene kleur. Ze zijn erg licht en ze liggen fijn in de hand. Maar wat zal er in zitten? Ik kan je alvast verklappen dat deze eitjes van het merk Etude House is. Dit merk is te koop bij de BB Cream Shop. De BB Cream Shop verkoopt natuurlijk BB Creams maar ook hele andere producten. Oke genoeg hints, ik ga jullie gewoon verklappen wat het is!

Het zijn lipbalsems! Had je dat gedacht? Hoe leuk! De eitjes gaan open door de dop eraf te draaien. Er komen ronde en bolle lipbalsems naar voren. Het lijkt een beetje op de EOS lipbalsems! Tot mijn geluk heb ik er twee, met allebei een ander geurtje.

Als eerste de Etude House I Can Fly! Lipbalm Cerulean Warbler Egg in de geur Sweet Cotton Candy. De geur is dus zoete suikerspin, en het eitje komt zogenaamd van een grasmus! Zelf vind ik het vooral naar zoete snoepjes ruiken. Erg lekker! De lipbalsem breng je aan door met het bolletje over je lippen te gaan. Heel leuk bedacht! Ik moest er eerst echt aan wennen, maar ik vind het erg fijn werken. Toen ik hem aanbracht voelde ik meteen hoe zacht de lipbalsem is! Heerlijk! Het gaat fijn over mijn lippen, en het voelt verzorgend aan. De lipbalsem trekt goed in mijn lippen en het zorgt ervoor dat mijn lippen niet meer droog zijn. Het voedt erg goed!

Als laatste de Etude House I Can Fly! Lipbalm Kakapo Egg in Sunny Sunny Apple. Dit groene eitje is van een kakapo papegaai en heeft een appeltjes geur. Wat wil je nog meer? De vorige lipbalsem had een geelachtige kleur, maar deze lipbalsem is juist roze. De kleur is op je lippen wel gewoon neutraal. De werking van deze lipbalsem is net zo goed als de vorige, alleen de geur is niet zo sterk maar ruikt wel heerlijk naar appeltjes! Mmm deze lipbalsem zorgt dat mijn lippen klaar zijn voor de kou!

Pas maar op grasmus en kakapo papegaai! Jullie krijgen jullie eitjes niet meer terug, mijn excuses! Ik kan niet meer zonder ze, want ze verzorgen mijn lipjes goed en maken ze heerlijk zacht! Ook ben ik verliefd op de geuren! De BB Cream Shop verkoopt nog meer van zulke schattige producten, dus neem zeker een kijkje!

De Etude House Egg Lipbalsems zijn te koop bij de BB Cream Shop voor 7,95. Ze hebben ook nog twee andere varianten namelijk een met een kersen geur en een met een perzik geur.

Wat vind jij van mijn schattige eitjes?

About these ads

25 gedachtes over “Etude House eitjes?

  1. Pingback: Current wishlist #2 | Trendlish

  2. Pingback: Current loves #5 | Trendlish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s