Lovely outfits at Lookbook #2

Lookbook blijft een leuke site. Ik kijk er soms op om inspiratie te krijgen voor outfits, en er zitten dan zeker favorieten tussen. Sommige outfits vind ik totaal niks, maar de outfits die ik leuk vind zijn dan ook super. Ook vind ik dat de mensen zo mooi kunnen fotograferen! Echt op de mooiste plekjes! Vandaag dus weer een paar outfits op een rijtje, en ik kan alvast verklappen dat veel outfits aan de stoer kant zijn.
De outfit van Wioletta is een van de outfits die meer meisjesachtig is dan stoer, maar wat is deze outfit prachtig! Mijn blik viel meteen op de kleur van het jurkje. Wat een heerlijke felle roze kleur is dat zeg! Echt iets waar ik van houd, maar wel erg gewaagd vind om te dragen. Je zult me er niet snel in vinden, maar stiekem is het dus echt iets voor mij. Wat ik ook mooi vind aan dit jurkje is dat het lange mouwen heeft, en dat het bij de taille wat strakker zit. Dat wordt mooier gemaakt door een soort stalen riem, en dat past er perfect bij. De tas vind ik ook erg mooi, maar de schoenen wat minder!

De outfit van Viktoriya is totaal anders dan de vorige, maar ook helemaal mijn smaak. Deze outfit bevat veel kleurtjes, maar het zijn allemaal kleurtjes die goed bij elkaar staan. Het wordt niet te druk. De trui is redelijk simpel, maar doordat de kleur zo mooi is vind ik hem prachtig. Ook de tregging vind ik onwijs stoer door de drukke print. De tas en de schoenen vind ik er goed bij staan. Ik zou het zelf erg moeilijk vinden om kleding te combineren bij een drukke print, maar wat heeft zij het goed gedaan zeg! Er is goed over nagedacht.

Als derde een stoere look van Anni. Mijn oog viel erop, en ik was verkocht. Ze heeft echt super gave kleding aan! Ten eerste vind ik haar bordeaux jasje (of hoe heet dat?) prachtig! Ik houd echt van bordeaux, en vooral in de herfst. Haar hoed heeft ook een bordeaux kleur, dus dat matcht prima! Verder is haar outfit helemaal zwart, maar door er nog een kleur aan toe te voegen wordt het niet te grauw. Oh en check haar schoenen! Wat gaaf zeg! Die ik zou ik het liefst ook wel willen hebben. Doe me die tas er dan ook maar bij als dat mag.

Weer een totaal andere outfit van Nory. Deze outfit beschrijf ik als meisjesachtig en schattig. Ik ben heel erg van de stipjes print, en dat heeft ze hier leuk gecombineerd met de bordeaux velvet rok. Velvet stof vind ik zoiezo erg mooi, en het lijkt me ook heerlijk zitten. Helaas heb ik nog geen kleding van die stof! Ze heeft een wat donkere panty aan, en daar zou ik ook voor kiezen bij deze outfit. Ook de schoenen vind ik een goede keuze. Het liefst zou ik nu naar de winkel gaan waar ze deze kleding verkopen, want ik vind het een geweldig setje bij elkaar. Ik zal me hier erg zelfverzekerd in voelen.

Anastasia heeft een typisch herfst outfit aan, alhoewel de rok wel een beetje koud is in Nederland. Een typische kleur van de herfst, bruin, komt regelmatig terug in haar outfit. Dat spreekt me er zo in aan. De streepjes trui vind ik erg mooi, en met de rok eronder is het plaatje helemaal af. De tas heeft een luipaard print. Normaal vind ik dat wat minder, maar bij deze outfit vind ik het wel mooi! Raar is dat he! Het enigste dat ik wat minder vind aan deze outfit is de bril. De vorm vind ik gewoon niet mooi, maar haar staat het wel.

Lua draagt hier een erg gewaagde look, met een rauw randje. Heel erg stoer als je het mij vraagt, maar ook vrouwelijk. Ten eerste: check haar haar! Wauw echt prachtig! Niet alleen de kleur, maar ook de krul. Als ik zo’n kleur haar had vond ik het wel wat lastiger om er kleding bij te combineren, maar Lua heeft dat zo goed gedaan! Haar lange jas staat erg tof bij het shirt met de rozen. Ik had niet verwacht dat dat leuk bij elkaar zou staan, maar nu zie je maar weer! De korte short maakt de outfit nog stoerder, maar dat doen de schoenen al helemaal. Die zou ik zelf niet durven dragen, maar haar staat het zeker. Echt een top outfit dit.

En als laatste een super schattige outfit. Deze outfit wordt gedragen door Jessica. Ik weet niet of het een jurkje is, want door de riem kan ik het niet zien. Maar ik neem aan van wel. De bovenkant heeft prachtig wit kant. Dat maakt de outfit chique, maar tegelijkertijd ook sexy. Zelf ben ik erg van het kant, omdat ik het prachtig stof vind. De kleur van de onderkant van de jurk staat ook erg mooi bij het kant. Maar eigenlijk staat elke kleur er wel goed bij. Ze heeft een subtiel tasje erbij gedaan, en haar schoenen zijn ook erg vrouwelijk. Ik heb niks op te merken aan deze outfit. Heel chique!

En dan hebben we ze alle zeven alweer gehad! Ik vind deze outfits allemaal zo mooi, maar mijn favoriete outfits zijn die van Wioletta en die van Anni. Graag zou ik van jullie willen horen welke outfit jij het leukste vind! Hopelijk vond je het leuk om te zien!

Welke bovenstaande outfit vind jij het leukste?

About these ads

18 thoughts on “Lovely outfits at Lookbook #2

  1. Wat een toffe outfits! Vooral de derde en de één-na-laatste vind ik supertof, die zou ik zelf ook dragen. En dat haar inderdaad, wow <3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s