Dutch YouTube Gathering 9

De Dutch YouTube Gathering ken je waarschijnlijk wel. Het is het grootste YouTube event. Iedereen komt elk jaar op een bepaalde plek samen, en daar kun je dus je favoriete YouTubers ontmoeten. Elke keer toen ze het er over hadden, leek het me zo leuk! En dit jaar ga ik voor de eerste keer er naar toe, en ik ben zo blij!

Zoals je misschien in de titel hebt kunnen lezen, wordt dit event al voor de negende keer gehouden. Dit jaar is het Houten op 24 mei 2014. Dat duurt nog eventjes! Ongeveer een half jaar! Wel hebben sommige YouTubers het al aangekondigd, en ik wou er dit jaar zeker bij zijn. Ik heb zelf ook al kaartjes! Eindelijk kan ik mijn favoriete YouTubers in real life ontmoeten. Het zal onwijs druk zijn, maar ik hoop met iedereen op de foto te gaan en misschien wel een praatje te houden. Dat lijkt me zo onwijs gaaf! Het is voor mij nog een erg raar idee dat ik ze straks gewoon kan aanraken! Hieronder wil ik met jullie delen wie ik graag in real life wil zien.


Ten eerste Teske de Schepper. Welke blogger/YouTuber kent haar nou niet? Ik volg haar blog al drie jaar gok ik, en ik kijk ook al onwijs lang haar YouTube filmpjes. Teske wil ik al erg lang ontmoeten, en het is dus eigenlijk een droom uitkomt. Zij staat bovenaan mijn lijstje, en haar wil ik het aller aller liefste ontmoeten. Ze lijkt me ook zo lief in het echt! Ze is echt mijn voorbeeld.


Vera komt ook. Zij is ook een onwijs bekende blogger/YouTuber. Haar blog + filmpjes kijk ik ook al erg lang. Ondertussen ben ik haar dus ook veel beter leren kennen. Ze is een tof persoon. Ik heb echt respect voor alles wat zij al heeft bereikt, en dat zou ik haar graag willen vertellen op de Dutch YouTube Gathering. Ik ga er ook helemaal voor om met haar op de foto te gaan!


Diana kan natuurlijk ook niet missen! Haar volg ik nog niet zo lang, maar ik bekijk haar filmpjes standaard. Ze is zo’n lieve en enthousiaste meid, en ik vind haar ook prachtig! Ik hoop dat ik haar ook ga spotten, want zo heb ik mijn favoriete beauty YouTubers ontmoet.


Ik ben zo ongelofelijk EXCITED dat ik Peter en Kelvin kan gaan ontmoeten. Aaaaahh ik kan wel gillen van blijdschap! Ik ben echt verliefd op hun. Ik heb vooral een zwak voor Peter. Hun filmpjes zijn ook zo leuk en prachtig in elkaar gezet, en ze maken mijn dag helemaal goed. Als ik niet met hun op de foto kan ben ik onwijs verdrietig, want ik wil mijn kans grijpen. It’s a dream.


Fursday! Rutger Vink kan natuurlijk ook niet missen uit dit lijstje. Hij is waarschijnlijk ook aanwezig, en dat vind ik ongelofelijk gaaf! Ik lig altijd in de deuk bij zijn filmpjes, en er is geen een filmpje van hem die ik saai vind. Hij maakt ook altijd zo’n originele filmpjes! Ik ben benieuwd naar hoe hij in het echt is!


En als laatste Mert en Dylan van Fun! Ze staan bekend om de milkshake vlog, en hun zijn uiteraard ook aanwezig op de Dutch YouTube Gathering. Hoe leuk is dat! Ik hoop echt met hun een praatje te houden, en hun even aan te raken. Dat klinkt zo raar he! Mert en Dylan, here I come! Pas maar op want ik ga naar jullie opzoek.

En dat waren alle mensen die ik hoop te ontmoeten op de Dutch YouTube Gathering. Ik wou graag een artikel hierover maken omdat ik zo onwijs blij ben dat ik er heen ga! Ik had het niet durven dromen! Ik kijk dagelijks YouTube filmpjes, en ik kan het me daarom niet voorstellen dat ik ze straks gewoon kan zien en aanraken in het echt! Ik ben ook zo benieuwd of jullie aanwezig zijn! Zo ja, laat het achter in een comment want misschien kunnen we dan ook even afspreken! Ik ben er te vinden met een vriendin!

Ga jij naar de Dutch YouTube Gathering 9? (kijk hier voor meer informatie + tickets)

About these ads

19 gedachtes over “Dutch YouTube Gathering 9

  1. Ooh ik zou ook graag gaan, maar ik woon in België dus het lijkt me iets te ver! Al de ytb’ers die je hier opnoemt zijn ook diegene die ik wil ontmoeten! *jaloers* hihiih :D Maar heel veel plezier daar ;) x

  2. Dat klinkt echt als een hele toffe bijeenkomst;) Lijkt mij ook wel wat, maar ik ben niet zo’n youtuber eigenlijk. Ik ben meer een lezer haha. Ik wens je natuurlijk wel heel veel plezier!

  3. Wat leuk!! Dat de verkoop al is gestart zeg, dat is snel! Ik twijfel elk jaar of ik nou wel of niet moet gaan, misschien dit jaar toch maar eens een keer doen ;)

  4. Ik vond het vorig jaar eigenlijk wel jammer dat ik er niet was maar denk dat ik dit jaar weer niet ga… Hahaha. Beetje lastig vooral dat niemand uit mijn omgeving het ook leuk vindt, geloof ik. Ga jij wel alleen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s