Love those prints

In samenwerking met vouchercloud.nl

Afgelopen zomer zagen we al veel prints op straat. Vooral de bloemen prints waren enorm hip. Veel mensen willen die fleurige stemming erin houden deze herfst en daarom zijn er nog steeds veel items met leuke printjes verkrijgbaar. Inmiddels is het te koud voor een T-shirt en dat is voor veel meiden een goed excuus om te gaan shoppen. Met een kortingscode van Vouchercloud kun je leuk met korting shoppen bij verschillende fashion shops. Op die manier kun je voordelig je nieuwe print items scoren.

Dit is een kleine inspiratiepost met voorbeelden van hoe jij print fashion kunt combineren. Sommige meiden vinden het nog steeds een uitdaging om dat goed te doen. De truc is vooral om print items te combineren met iets wat een effen kleur heeft. En met voorkeur een kleur die ook terug komt in de print. Wit en zwart zijn natuurlijk altijd goed, dus zorg dat je een zwart en een wit shirt in je basis collectie hebt hangen. Dan kun je altijd een leuke printbroek erbij dragen.

Voor print blousejes en shirts geldt precies het zelfde. Een basic zwart rokje van Omoda is lekker cheap met een kortingscode en het is een must om in de kast te hebben. Daar kun je drukke prints makkelijk mee combineren. Als je nog geen legging of maillots in de kast hebt liggen, maak dan even een spurt naar de Hema om daar voor ene paar euro een paar leggings te scoren. Die zijn altijd handig en lekker warm in de herfst. Daarbij kun je een basic rokje dan altijd goed combineren met een leuk bloemen shirt.

Be inspired bij deze voorbeelden: http://www.pinterest.com/pin/113786328057548952/

Hou jij van prints op kleding?

About these ads

10 thoughts on “Love those prints

  1. Ik hou ook van printjes! Mijn kledingstijl is vaak best wel saai, gewoon een skinny met een effen top oid. Als ik dit dan combineer met een vestje met een gave print dan is het meteen veel hipper:) Of combinaties met een sjaal met een mooie print vind ik ook leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s