Favorite blogs #5

Ondanks school, check ik nog regelmatig verschillende blogs. Van beauty blogs tot lifestyle blogs, ik hou er van! Ik heb niet een specifieke categorie die ik het leukste vind. De afgelopen maanden zijn er weer leuke blogs op mijn pad gekomen, die ik met alle liefde met jullie wil delen. Deze blogs verdienen een plekje in dit ‘Favorite blogs’ artikel!
Ourfavourites.nl
Deze blog wordt beheerder door mijn naamgenoot: Lizzy. Ik volg haar blog al best lang, want haar artikelen blijven interessant. Haar blog gaat over van alles! Fashion, beauty en lifestyle kun je op deze blog vinden. Aan al haar artikelen geeft Lizzy een eigen draai, en haar foto’s zijn ook prachtig om naar te kijken. Niet standaard fotografie, maar weer iets eigens. Ook vind ik Lizzy een leuke en spontane meid, die ik heel erg mag!

Makemeblush.nl
Makemeblush is de blog van Daniëlle. Ze plaatst dagelijks een artikel over het onderwerp beauty. Reviews komen er veel voorbij, en die schrijft ze met een eerlijke en duidelijke mening. Alles is erg overzichtelijk, en dat trekt me erg aan. Haar foto’s vind ik ook erg mooi, net zoals haar layout. Het is met zoveel creativiteit gemaakt, en stiekem ben ik wel een beetje jaloers op haar layout. Check die header! Deze blog behoort zeker tussen mijn favorieten.

Byaranka.nl
Wie kent deze blog van Aranka nou niet? Ze is best wel bekend, en dat is helemaal terecht. Net zoals de vorige blog is dit een beautyblog. Aranka vind ik een erg leuke persoonlijkheid. Ze is haarzelf, en dat kun je ook uit de artikelen halen. Ik vind haar schrijfstijl zo fijn lezen! Dat vind ik erg belangrijk aan een blog. Ook spreken haar artikelen me erg aan, want ik ben heel erg geïnteresseerd in producten. Verder nog even een compliment over haar foto’s! Het is gemaakt met zoveel techniek!

Elineboot.wordpress.com
Eline haar blog heb ik leren kennen doordat zij een reactie op een artikel had achter gelaten. Ik moest natuurlijk een kijkje nemen! Sindsdien bekijk ik haar blog met veel plezier. Ze schrijft over verschillende dingen, en er zit veel variatie in haar artikelen. Ook plaatst ze regelmatig een filmpje, en dat doet ze zo leuk! Ze is heerlijk enthousiast, en daar hou ik van. Ze besteed veel tijd aan haar blog, en dat merk je erg goed. Erg leuke blog heeft ze!

Bonjourcherie.nl
Hoe ik haar blog heb leren kennen is hetzelfde als de vorige blog. Ook via een reactie op mijn blog! Marije’s blog gaat vooral over nagellak, en dat vind ik zo tof! Ik volg namelijk bijna geen blogs die vooral over nagellak gaan. Het is echt haar passie, en dat merk je goed. Ze maakt de prachtigste creaties waar ik echt inspiratie uit haal. Ik ben jaloers op haar nail-art kunsten! Naast dat vind ik haar andere artikelen ook erg tof, en ik vind haar een toffe meid!

Findbeauty.be
De blog van Ayla Findbeauty bestaat nog niet zolang, want hiervoor had ze een andere blog met haar vriendin. Ze heeft een grote stap gezet, en ik vind haar blog prachtig geworden! Haar layout is netjes en daar hou ik van. Ayla schrijft vooral over beauty maar ook over fashion en lifestyle. Reviews komen er veel voorbij, en ik vind haar op dat gebied echt een expert! Haar mening schrijft ze duidelijk, en de foto’s die ze maakt vind ik ook tof! Ook vind ik Ayla een super lief meisje, en ik ben blij dat ik haar persoonlijk ook een beetje ken!

En dan komt er weer een einde aan dit artikel. Ik vond het weer erg leuk om te schrijven! Heerlijk om mensen even in de spotlight te zetten! Op naar het 6de ‘Favorite blogs’ artikel!

Wat is jou favoriete blog?

About these ads

15 thoughts on “Favorite blogs #5

  1. Ik ken alle blogs die jij in deze blogpost hebt benoemd en volg ze ook met veel plezier! :-) Welk blog ik het leukste vind? Die van mezelf, haha! (Geintje!!). Ik bekijk dagelijks veel blogs, zowel groot als klein. Maar, Veracamilla springt er bij mij bovenuit! :-)

  2. aah zeg Lizzy <3 je bent zo lief! jouw blog is trouwens ook één van mijn favoriete blogs! ;) ik zou trouwens gerust een beetje meer tegen je willen praten want je bent altijd zo lief en je hebt me echt goed gesteund toen ik overgestapt ben naar een nieuwe blog, maar whatsapp doet altijd zo gek bij mij :( misschien moeten we maar een nieuwe manier vinden :) liefs! <3

  3. Wat een complimentjes! Ik had niet verwacht dat ik er tussen zou staan. Dankjewel <3. Ik vind dit zo leuk om te zien en het motiveert me alleen maar meer. Ik was een beetje flauw van me layout, maar door jou mening blijf ik hem nog even houden. Dankje meid!

Laat een reactie achter bij Liese Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s