Essence Longlasting Lipstick

Essence heeft sinds een tijdje nieuwe lipsticks. Alhoewel ik niet zo’n grote lipstick liefhebber ben, was ik wel erg nieuwsgierig naar deze nieuwe lipsticks. Ook zag ik een prachtig kleurtje die ik niet kon laten staan! Zijn deze lipsticks van Essence tegenvallers, of worden het dikke vette aanraders? Laten we hopen voor het tweede!
Zoals je ziet heb ik gekozen voor 01 coral calling. Een prachtig koraal kleurtje! Mijn complimenten voor de nieuwe huls. De andere lipsticks van Essence vond ik totaal niet mooi, maar deze spreken me erg aan! Het ziet er simpel zwart uit, maar als detail heeft de lipstick in het midden een rand die de kleur heeft van de lipstick. Erg leuk detail. Het ziet er clean maar professioneel uit, en dat is de perfecte combinatie. Ik ben met de verpakking erg blij, en hopelijk ook met de kwaliteit van de lipstick!

Als ik de lipstick laat verschijnen komt er een prachtig kleurtje tevoorschijn. Niet alleen dat, maar in de lipstick staat ook het Essence teken. Wat een leuke toepassing! Het ziet er toch wat toffer uit! Ik ben zo benieuwd naar de werking van deze lipstick. Hopelijk is het romig, dekt het goed, heeft het een prachtige kleur op mijn lippen en blijft het lang zitten! Essence belooft een intense kleur die urenlang blijft zitten, zonder uit te drogen. Mooie woorden!

Zie hier de swatch! Ik vind de swatch er erg goed uit zien! Het voelde erg romig aan, en zo ziet het er ook uit. Al snel kwam er een mooie felle koraalkleur op mijn arm, dus dat belooft wat goeds! Ook glimt het een beetje, maar ik denk dat dat op je lippen wel mee valt.

En zo ziet de lipstick er op mijn lippen uit! Zoals ik al verwachtte was het heerlijk om op te smeren, omdat de lipstick erg romig is! Het smolt als boter over mijn lippen, en dat vind ik fijn werken. Ik had niet veel nodig, want al snel hadden mijn lippen een felle koraalkleur. De kleur is net zoals op de swatch prachtig en het heeft inderdaad niet zoveel glans. Het dekt mooi en trekt niet erg in de lijntjes. Ook droogde het mijn lippen niet uit, en dat vind ik erg belangrijk. Helaas is hij niet zo longlasting als Essence beloofde. Ze blijven ongeveer twee uur zitten. Het kan erger, dus laten we dat niet zwaar meetellen.

Essence heeft zeker een goede keuze gemaakt om deze lipsticks aan hun collectie toe te voegen. Er zijn prachtige kleuren verkrijgbaar, en 01 coral calling kan ik je zeker aanraden. Het is een prachtige koraalkleur die je lippen helemaal gorgeous maakt! De dekking is top! Ik ben er erg blij mee, en ik voeg alleen dit eraan toe: ik raad jullie deze lipstick zeker aan!

De Essence Longlasting Lipsticks zijn voor 2,39 te koop bij de Kruitvat.

Wat vind jij van deze kleur?

About these ads

23 thoughts on “Essence Longlasting Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s