Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint Prickly Pear

Barry M is een merk wat tegenwoordig best wel bekend is. Mijn verlangen naar zo’n nagellak had ik al een tijdje, en een paar dagen terug was het zover: ik kreeg een Barry M nagellakje binnen! En niet zomaar een nagellak, maar namelijk een met een pastel lavendel kleurtje! Dat klinkt lekker, of niet?
Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint is nagellak dat een soort ‘gelnagellak’ effect moet geven. Barry M belooft dat er veel glans aan zit, en dat vind ik leuk! Ik heb nog geen ervaring met zulke nagellakjes, dus hopelijk bevalt het me! Het kleurtje wat ik momenteel heb heet Prickly Pear. Erg leuke naam! Het uiterlijk van het potje vind ik al tof! Het heeft een grijze dop en een doorschijnend potje, dus het lavendel kleurtje zie je maar al te goed! Pretty! Verder staat er tekst op met verschillende lettertypes, wat ik er erg professioneel uit vind zien. I like it! Er zit overigens 10 ml in.

Deze nagellak kreeg ik van een blogvriendinnetje Yvonne. Ze heeft sinds kort haar eigen webshop Bon Beauty. Ik ben echt fan van haar webshop! Ze verkoopt zulke leuke producten, waaronder Barry M nagellak. Maar ook merken zoals Burt’s Bees, Earth-Line en Florame. Neem zeker een kijkje, want haar webshop is zo tof!

Het kwastje maakte me erg blij! Het kwastje is niet te dik, en ook niet te dun. Het lakt gewoon perfect! Ik kan makkelijk bij alle hoekjes, en al snel heb ik mijn nagels gelakt. Het is een plezier om met dit kwastje te werken!

Ik draag hier twee laagjes.

Toen ik de nagellak aanbracht merkte ik meteen dat het een erg dunne substantie is. Dat vind ik niet erg, want het brengt gewoon goed aan, en het droogt daardoor ook sneller op! Na het eerste laagje merkte ik snel dat er een tweede laagje nodig zou zijn. Daar heb ik geen moeite mee! Na het tweede laagje waren mijn nagels helemaal gedekt met dit prachtig pastel lavendel kleurtje! Er waren geen strepen te zien, en de nagellak zat er ook niet dik op. Ik vind het kleurtje zo mooi! Ik heb altijd al van pastel gehouden, en dat het dan ook nog een lavendel kleurtje is, is helemaal top! Het gelnagellak effect zie ik goed, want het glanst aan alle kanten! Ik kan naar mijn nagels blijven kijken, zo mooi vind ik het. Tot mijn geluk blijft deze nagellak zo ongelofelijk goed zitten! Ik was echt verbaasd! Vier dagen zonder chippen overleeft de nagellak zeker!

Ik ben dol op dit Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint nagellakje in Pricky Pear. Het is brengt super goed aan, en het is ook een prachtig kleurtje! Wat wil je nog meer?! Oja, de glans om niet te vergeten! Het geeft inderdaad een gelnagellak effect, en daar maak je me erg blij mee.

De Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint is onder andere bij de Bon Beauty webshop te koop voor 5,34.

Wat vind jij van dit pastel lavendel kleurtje?

About these ads

20 gedachtes over “Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint Prickly Pear

  1. Pingback: Current wishlist #2 | Trendlish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s