Max Mineral Blush 853 Peach

Wat heeft de Action toch leuke goedkope make-up producten van het merk Max! Laatst besloot ik wat in de slaan. Onder andere een blush. Eerlijk gezegd draag ik bijna nooit blush, maar ik had er weer zin in! Ook weet ik dat de blushes van de Action niet slecht zijn. Ik ging voor de kleur 853 Peach, en vandaag kun je mijn mening erover lezen.
De blushes van Max zijn nog niet zo lang veranderd. Een extra reden om het aan te schaffen, want ik vind ze er veel leuker uitzien momenteel! De blush zit verpakt in een kartonnen doosje. Aan de voorkant zie je de blush er mooi doorheen, en zo weet je ook welke kleur je in je hand hebt. Ik vind zo’n extra doosje best professioneel, terwijl het eigenlijk een goedkope blush is! Een dik pluspunt dus.

De nodige informatie staat op de achterkant van het kartonnen doosje. Highlights, contours en glans aan je jukbeenderen belooft deze blush. Ik ben zo benieuwd! Ook vind je natuurlijk de ingrediënten en de waarschuwingen op de achterkant. Ook kwam ik door de achterkant erachter dat er een spiegel en een cosmetische kwast bij zit.

Als je het doosje uit de verpakking haalt komt dit tevoorschijn. Prachtig toch! Ik vind het een heel mooi doosje doordat het niet te druk is. De lettertype vind ik tof en de blush valt goed te zien. Er is helemaal niks mis met het doosje! Het heeft ook een goede vorm en het ligt fijn in de hand.

De blush heeft twee lagen. Als je de bovenste laag omhoog doet met de blush, komt dit spiegeltje en kwast tevoorschijn. Hoe handig! Oke het kwastje is natuurlijk niet van geweldige kwaliteit, maar het kan ermee door. Als je je bijvoorbeeld opmaakt in de trein, is het handig dat er een spiegeltje bij zit.

De blush is iets lichter op deze foto. Kijk hoe mooi de kleur is! Een apart roze kleurtje. Mij lijkt dit een perfect kleurtje voor op je wangen. Niet te donker maar ook niet te licht. Er zit overigens 6m blush in.

Toen ik de swatch maakte merkte ik al snel dat het een goed pigment heeft. Er komt veel kleur van de blush af, en dat hoort ook zo te zijn. Ik werd er blij van! Geen teleurstelling dus, gelukkig! Op de swatch zie ik niet veel glans, maar dat hoeft voor mij ook niet. Ik hou niet van te glanzende wangen! Nou, op naar het resultaat op mijn wangen!

En voila, zo ziet de blush eruit op mijn wangen! Ik heb hem hier wel iets feller aangebracht zodat het goed overkwam op de foto. Ten eerste moet ik even melden dat de blush erg poederig is. Er ligt al snel veel losse poeder in je bakje. Ook merkte ik al snel dat je niet zoveel op je kwast moet doen, want anders krijg je echt hele roze wangen. Dat is natuurlijk niet te bedoeling. Een blush moet natuurlijk zijn. Als je de kwast goed afklopt en dan aanbrengt, komt er een mooi natuurlijk roze kleurtje op je wangen. Het glanst niet erg, en er zitten geen glitters in.

Een goede blush, dat is deze Max Mineral Blush zeker. Het geeft een mooie natuurlijke roze kleur aan je wangen. Het enige waar je op moet letten is dat het enorm poedert, en dat je niet teveel op je kwast doet. De Action heeft me blij gemaakt met dit product! I love it!

Max Mineral Blush is te koop bij de Action voor 0,99.

Heb jij al een blush van Action?

About these ads

17 thoughts on “Max Mineral Blush 853 Peach

  1. Ik heb drie blushes van MAX en gebruik er elke dag eentje. Ik vind ze super fijn en goed gepigmenteerd! Fijne review:) Ik vind het trouwens wel gek dat hij peach heet, het is niet echt een peachy kleurtje haha.

  2. De blush ziet er erg goed uit en zeker voor die prijs! Iedere keer als ik in de Action ben, zie ik dit soort producten jammer genoeg nooit liggen. Ik denk dat de verkoop van deze producten gewoon heel erg snel gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s