I want some blazers

Blazers vind ik leuk. Ze staan stijlvol, chique, vrouwelijk en zijn ook erg handig! Als het te koud is buiten, maar je wilt toch je favoriete shirt aan, dan doe je er gewoon een blazer op aan. Zelf heb maar een paar blazers, en ik zou er graag wat meer willen hebben. Nu vooral omdat de zomer bijna voorbij is. Ik heb enkele blazers uitgezocht die ik wel tof vind!

Je hebt verschillende winkels en webshops die blazers verkopen. Toch heb ik best wat eisen aan een blazer, omdat ik sommige blazers niet zo mooi vind. Het moet weer niet te chique zijn want daar ben ik niet zo van. Bij Peter Hahn is een webshop die onwijs leuke blazers verkoopt. Je hebt heel veel keuze, dus er zit zeker wat voor mij tussen! Ik heb er enkele uitgekozen.

Blazer van Uta Raasch.
De kleur van deze blazer vind ik zo mooi! Een beetje crème pastelachtig, en met pastel kleuren maak je me echt blij. Ik denk dat het bij veel kleding leuk zal staan. Ook de drie knopen op het midden vind ik tof doordat ze wat donkerder zijn dan de blazer zelf. I like!

Blazers van Strenesse.
Dit is weer het tegenovergestelde van de vorige, want deze blazer is zo fel! Maar rood vind ik dan wel een mooie felle kleur. Groen, geel en blauw vind ik to much. Het model vind ik erg mooi, en een knoop heeft ook wel wat!

Walkblazer van Peter Hahn.
Wat een prachtige lichtblauwe kleur heeft deze blazer! Heel apart ook. Het is 100% van wol, dus ik denk ook dat het erg fijn zit. Heel zacht. De zakjes onderaan de blazer vind ik handig want er past best veel in lijkt me.

Blazer van Basler.
Deze blazer vind ik best wel speciaal door de twee kleuren. Dat heb ik nog nooit gezien bij een blazer, dat de onderste kant een andere kleur heeft. Het maakt de blazer nog toffer vind ik, en daarom heb ik deze ook uitgekozen. Ook vanwege het model natuurlijk.

Sweatblazer van Betty Barclay.
Ik heb echt wat met streepjes, en daarom vielen mijn ogen ook op deze blazer. Streepjes zijn er veel aanwezig! Dat maakt de blazer wat druk, maar met een basic hempje eronder staat het zo leuk! De binnenkant is roze, en dat is wel een prachtig detail.

Blazer van Uta Raasch.
En als laatste een beetje een basic blazer. Enkele stukken zijn goudkleurig zoals een stukje van de zakjes, en de ellenbogen. Deze kan ik met alle kleding matchen in mijn kast, dus dat zal erg handig zijn.

Zo, en dat was eigenlijk een soort van wishlist. Ik ga ze nooit allemaal kopen, want de blazers zijn best wel duur. Maar een goede blazer heeft een goede kwaliteit nodig, en dat hebben deze blazers zeker!

Wat vind jij van blazers?

26 thoughts on “I want some blazers

Laat een reactie achter bij robin Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s