Lookbook London Style

SWYF ken je deze site al? Op deze site komt verschillende kleding van verschillende webshops samen. Maar niet alleen dat, je kunt er ook je eigen lookbook op maken. Laatst kreeg ik een mailtje over een contest van SWYF waar je 250 euro mee kan winnen. Je maakt kans op dit bedrag door je eigen London Style lookbook te maken met kleding van Marks & Spencer. Nou ik vind het super leuk om lookbooks te maken, dus ik besloot om mee te doen aan dit contest.

Hierboven zie je mijn lookbook. Deze outfit komt in me op als ik denk aan London. London is echt een fashion plaats waar je veel verschillende kledingstijlen ziet langs komen. Toch blijft dit beeld van een outfit die je kunt zien in London hangen. Heel chique en stijlvol, met mooie goud/beige tinten. Het topje met een soort van Peter Pan kraagje vind ik erg mooi, en met de linnen zwarte broek vind ik de outfit helemaal top. Inclusief de sieraden en de tas dan! Ik wil met deze outfit echt een bepaalde sfeer doorgeven en dat is aardig goed gelukt! Ik ben blij met het resultaat.

Hier kun je mijn lookbook vinden op SWYF. Voor alle fashion liefhebbers is dit echt een fijne site om Lookbooks op te maken! I like it!

Wat vind jij van mijn lookbook?

About these ads

9 thoughts on “Lookbook London Style

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s