Action Reinigende Poriënstrip

Regelmatig ga ik naar de Action, en dan spot ik kei veel leuke dingen. Niet alles gaat mee want dat word dan gewoon teveel. Laatst besloot ik de Reinigende Poriënstrip wel mee te nemen. Het verwijdert mee-eters van je neus, en die heb ik wel een paar. Het geeft wel een fijn gevoel als dat eindelijk is schoongemaakt. Toen ik thuis was besloot ik het meteen te testen, en vandaag heb ik voor jullie dus een review.
De verpakking van de Reinigende Poriënstrip vind ik wel leuk! Het ziet er niet heel goedkoop uit, terwijl het product dat wel is. Ook zijn er veel kleurtjes gebruikt, en hoe meer kleur hoe beter. De hoognodige informatie staat op de voorkant met duidelijke letters, maar op de achterkant vind je natuurlijk de uitgebreide informatie. Het plaatje met de neus vind ik een goed detail, want zo weet je precies waarvoor het geschikt is, en zo is de verpakking niet zo kaal. Het doosje heeft een fijne lengte en kan makkelijk meegenomen worden. Handig!

Hier zie je de nodige informatie op de achterkant. Het staat er op in verschillende talen, maar bovenaan kun je het lezen in het Nederlands. De bedoeling is dat de strip vuil en vet uit de poriën van de neus verwijderen. Als je het regelmatig gebruikt zullen de poriën sneller weggaan. Is dat niet een mooie belofte? Maar dan moet dit product het nog wel waar gaan maken.

En dit zijn de zakjes die er in zitten. In totaal zitten er zes in, maar ik heb er dus al wat gebruikt.

Het is de bedoeling dat je eerst je neus reinigt en dat je je neus wat vochtig maakt. Als je dat hebt gedaan breng je de strip aan met de gladde zijde op je nat gemaakte neus. Je kunt de strip dan ook nog wat nat maken, maar dat hoeft niet. Laat de strip dan 10 tot 15 minuten drogen, en haal het dan er voorzichtig vanaf. Dan heb je de meeste kans dat je alles goed meeneemt. Doe dit 1-2 keer per week, maar niet 3 keer per week. Dat word teveel. Nou zo moeilijk klinkt het aanbrengen van deze strip niet! Dat kan iedereen!

Een hele charmante foto, maar ik wou toch even laten zien hoe de strip er op mijn neus uitziet. Het plakt goed en het blijft stevig zitten. Je krijgt al snel het gevoel dat de strip aan het intrekken is. Na vijftien minuten heb ik de strip er heel voorzichtig vanaf gehaald. Dat kan een beetje zeer doen, maar daarna heb je ook wat. Ik ga niet de strip laten zien na gebruik, want dat is niet zo fijn om te zien. Maar de strip neemt genoeg viezigheid mee. Ligt er natuurlijk aan hoe vies je poriën zijn, maar hij doet goed zijn werk. Het kan zijn dat er wat viezigheid blijft zitten, maar het meeste neemt de strip mee. Heel fijn!

Ik ben echt blij met deze strips! Ze halen het vet en de viezigheid goed uit mijn neus. Misschien blijft er wat achter, maar dat houd je niet tegen. Voor die prijs kan je dat ook niet verwachten. Let er wel op dat je deze Reinigende Poriënstrip niet moet kopen als je een onvolkomen huid hebt, een zonverbrande huid of een huid met veel acne. Zelf vind ik deze strips goed werken, dus ik raad ze wel aan als je niks aan je huid hebt!

De Action Reinigende Poriënstrip zijn te koop voor 0,89 cent.

Kende jij deze Reinigende Poriënstrip al?

About these ads

15 gedachtes over “Action Reinigende Poriënstrip

  1. Oh ja deze had ik vorige week ook moeten meenemen! Hihi als ik eens in de Action ben zie ik zoveel leuks dat als ik dan thuiskomt denk; oja dit en dit nog vergeten! Alhoewel; een goed excuus om nog een keer te gaan ;-)

  2. Leuke review! Zelf gebruik ik die van Nivea, zijn iets duurder maar doen hun werk echt super goed, maar ik heb al super goede dingen gelezen over deze strips. Fijne prijs ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s