Little look in my diary #8

Het is eind juni, en dat betekend de 8ste ‘Little look in my diary’! Nu is dit artikel extra leuk omdat ik vakantie heb, dus leuke dingen heb gedaan. Ik vind het elke maand fijn om met jullie te delen hoe het gaat en hoe de afgelopen maand was. Lekker alles van me aftypen, en jullie een kijkje laten geven in mijn leven.

Hoe het met mij gaat? Goed! Ik heb heerlijk vakantie, en dat laat me tot rust komen. Ik zit gewoon lekker in mijn vel, en ik heb niks te klagen. Dat is al twee maanden lang zo, dus ik ben erg tevreden. Ik was wel echt toe aan vakantie. Het moment dat ik extra happy was, was toen ik hoorde dat ik geslaagd was. Nou ik kon wel een gat in de lucht springen. Van half vijf tot vijf kon ik gebeld worden en ik was zo zenuwwachtig. Ik ben denk ik nog nooit zo zenuwwachtig geweest. Maar gelukkig kreeg ik geen telefoontje, dus ik was geslaagd! Ik heb het lekker gevierd met mijn familie, en dat heeft me heel gelukkig gemaakt.

Wat heb ik gedaan de afgelopen tijd? Ik heb dus in spanning gezeten of ik geslaagd was of niet, en daarna mocht ik naar school om mijn puntenlijst op te halen. Dat was echt gezellig, want ik zag al mijn vriendinnen. Verder heb ik het begin deze maand best druk gehad, maar dat werd steeds minder. Begin deze maand zat vol met leuke uitjes. Ik ben naar Walibi geweest met een paar vriendinnen. Dat was zo gezellig, en ik heb de dag van mijn leven gehad. Verder heb ik regelmatig gezwommen met mijn vriendinnen. Een vriendin van mij heeft een zwembad in de tuin, en dat is ideaal. Daar heb ik veel tijd doorgebracht, en ik heb heerlijk genoten van het zonnetje. Ook ben ik regelmatig naar het dorp geweest, alhoewel ik niet heel veel heb gekocht. En het opstap gaan moet ik niet vergeten. Dat was weer een plezier, alhoewel het iets minder leuk was dan de vorige keren. Niet al mijn vriendinnen konden, dus dat was wel jammer. En om niet te vergeten: gala! In de vorige ‘Little look in my diary’ zei ik dat ik mijn proefkapsel heb gehad, en nu is mijn gala alweer voorbij. Ik heb echt genoten. Er komt geen apart artikel meer over vanwege privacy, maar het was een topdag. Het was heel gaaf om eventjes in de middelpunt van de belangstelling te staan, alhoewel ik dat normaal niks vind. Maar nu was ik erg zelfverzekerd. Ook het galafeest was super gezellig. Er was leuke muziek en ik heb heerlijk gedanst. Echt een dag om niet meer te vergeten. Ook heb ik een paar dagen geleden een feest gehad van een vriendin.

Ga ik nog wat leuks doen? Ik ga deze week lekker zwemmen, en een keer opstap. Dat is alweer drie weken geleden dan, dus ik heb er zin in! Oh, en ik ga naar mijn diploma uitreiking. Ik weet echt niet wat ik daar van moet verwachten, maar het lijkt me een leuke afsluiting van de laatste vier jaren. Verder heb ik niet echt plannen. Alweer niet! Vorige maand had ik ook al niet zoveel plannen, maar ik laat het gewoon op me afkomen. Mijn vriendinnen stellen regelmatig voor om iets te doen, dus vervelen zal ik me niet. Ook heb ik het druk genoeg met mijn blog, en ik kan er altijd aan werken. Zo fijn is dat! Hopelijk komt het goede weer er snel weer aan, zodat ik lekker kan zonnen en buiten kan zwemmen. Het is nu officieel zomer, dus het zonnetje moet er gewoon weer aankomen. Dat is verplicht.

En hierbij eindig ik het artikel. Ik heb jullie alles verteld wat ik wil vertellen, en dat voelt fijn. Ik hoop dat ik de komende maand net zo goed in mijn vel zit als de afgelopen maand, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ik geniet heerlijk van mijn zomervakantie!

Hoe is het met jullie?

About these ads

7 gedachtes over “Little look in my diary #8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s