Serie tip: The Carrie Diaries

Series, ik ben er dol op. Ik heb veel Nederlandse series gevolgd, en ik volg nu alleen nog GTST. Toch vind ik series uit een ander land ook super tof. Ik heb het eerste seizoen van Pretty Little Liars gekeken, en ik had zin in weer een nieuwe serie. Al snel kwam in de nieuwe serie The Carrie Dairies tegen. Een echte meidenserie, en daar ben ik dol op. Vandaag dus deze tip voor jullie!


Zie hierboven dus de trailer. Het verhaal speelt zich zogenaamd af in de jaren 1984. Carrie is eigenlijk een van de hoofdpersonen van Sex And The City, maar hier zie je haar leven toen ze jonger was en toen ze haar andere vriendinnen nog niet kende. Carrie Bradshaw is een 16 jarig meisje die op een uur rijafstand van New York woont. Ze is pas haar moeder verloren. Samen met haar beste vriendinnen Mouse en Maggie brengt ze haar puberteit door, en probeert ze het verlies te verwerken. Ze heeft zusje Dorrit die heel vervelend is, en waar ze regelmatig ruzie mee heeft. Tijdens het nieuwe schooljaar wordt ze verliefd op de nieuweling op school, Sebastian. Donna, het populairste meisje van school vind hem ook leuk. Carrie krijgt een stage in een advocatenbureau in Manhattan. Ze probeert haar leven te combineren met school en haar carriĆØre in de grote stad. Carrie schrijft in haar kamer al die dingen op, en daarom heet het The Carrie Diaries.

De Carrie Diaries is een boekenreeks die dus verfilmd is. Ik ben nu ook echt benieuwd geworden naar de boeken. Zelf vind ik de serie helemaal te gek. Ik kijk het via internet. Heel makkelijk te vinden via google.
Maar waarom vind ik deze serie nou zo leuk? Nou het is een typisch meidenverhaal. Ik kan me er helemaal in verplaatsen, en stiekem ben ik wel een beetje jaloers op het leven van Carrie. Ze woont in een prachtig dorpje met een super leuke school, leuke vriendinnen en een leuk vriendje. Natuurlijk zitten er in haar leven ook wel enkele obstakels. Het is echte een serie waar ik van houd. Ook vind ik het heerlijk om naar Sebastian (Austin Butler) te kijken. Hij is zo knap! Dat maakt de serie nog leuker. Verder vind ik de kleding en de make-up die ze dragen helemaal te gek, en de plaats waar het zich afspeelt is ook niet verkeerd.

Als je een aflevering ziet wil je al meteen de tweede kijken, tenminste dat heb ik. Het is best wel verslavend. Helaas is er nog geen tweede seizoen, want het eerste seizoen is ook nog niet zo lang uit. Gelukkig moet ik nog enkele afleveringen kijken.

Hopelijk heb je iets aan deze tip gehad. Misschien kende je de serie al! Zelf ben ik erg blij dat ik deze serie ben tegengekomen. Ik ga het echt volgen, en ik ben benieuwd hoe het verder gaat. The Carrie Diaries, je bent mijn nieuwe verslaving!

Kende jij The Carrie Diaries al?

About these ads

10 thoughts on “Serie tip: The Carrie Diaries

  1. Wat leuk! Ik heb inmiddels al zoveel series gekeken en ben nu bezig met True Blood, PLL moet ik ook weer eventjes snel bijkijken! Deze gaat ook op ‘t lijstje, hihi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s