I love summer tag

Zomer, ik ben er dol op. Wie nou niet? Vanaf een paar dagen is het officieel zomer, en laat de zomerdagen maar beginnen! Ijsjes eten, zwemmen, zonnen, shorts dragen, met je voeten in het zand spelen en zomerliedjes luisteren, ik heb er allemaal zin in. De I love summer tag leek me perfect om in te vullen. Zomer vragen, kom maar op!
Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?
In de zomer draag ik het liefst felle kleuren op mijn nagels. Daarmee bedoel ik voor al knalgeel en knalgroen. Maar paars vind ik in de zomer ook wel wat hebben. In de zomer mogen mijn nagels lekker opvallen, en dan is het ook niet gek. Ik denk dat ik de kleuren die ik op mijn nagels draag in de zomer toch wel het allerleukst vind.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?
In de zomer vind ik lichte lipkleuren erg mooi. Ik weet niet hoe het komt. Ik draag in de zomer het liefst de Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss in de kleur 02 favorite milkshake. Een hele natuurlijke peachy kleur. Als ik de rest van mijn kleren + handen + ogen al met felle kleuren doe, vind ik een lichte lipkleur het mooiste erbij.

Laat je favoriete zomerjurkje zien
Deze outfit komt je misschien bekend voor, want je hebt hem kunnen zien in de laatste outfit of the day. Ik ben echt verliefd op dit jurkje. Ik krijg er een zomergevoel van, want er zitten zomerse kleuren in verwerkt. Verder vind ik het printje erg mooi. Ja deze draag ik met alle plezier in de zomer. Hij zit ook zo luchtig.

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?
Mijn zonnebril. In de zomer kan ik echt niet zonder. Ik vind het lastig om een zonnebril te kopen die me goed staat, maar sinds vorig jaar heb ik de perfecte zonnebril gevonden. Ik draag hem met alle liefde.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?
Mmm dat is lastig. Cropped tops vind ik wel tof, maar wel erg gewaagd. Stiekem wil ik er wel een in mijn kast hebben hangen. Verder weet ik het niet echt.

Wat is je favoriete kaars voor de zomer?
Ik heb eigenlijk geen kaarsen. Maar de ideale kaars voor in de zomer lijkt me een zoetig geurtje zoals appel, aardbei enzovoort. Het mag een best sterk geurtje zijn.

Wat is je favoriete body spray en parfum?
Ik draag nooit body spray, dus die heb ik ook niet. Mijn favoriete parfum voor in de zomer is die van Gucci. Deze parfum is volgensmij al best oud, maar het is echt een heerlijk geurtje. Heel fris en fruitig, en een perfecte damesgeur.

Hoe is waar jij woont zomers het weer?
Ligt er aan welk jaar eigenlijk, maar meestal is het bij ons wel goed weer in de zomer. Een paar dagen terug was het al heerlijk warm, maar daar is nu een beetje een einde aangekomen. Kijk die wolken hierboven! Zon, kom alsjeblieft terug.

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?
Dat het nog lekkerder is om ijsjes te eten in de zomer, en dat ik mijn shorts weer aan kan. En natuurlijk het buiten zwemmen en zonnen. Oke ik kan niet kiezen wat ik nou het allerfijnste vind. De zomer heeft gewoon zulke leuke dingen.

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?
Ik heb momenteel al een maand vakantie, dus mijn plannen raken een beetje op. Maar ik ga als het lekker weer is altijd buiten zwemmen, of in de tuin liggen zonnen. Waarschijnlijk zetten we het zwembad in onze tuin op, dus dat is super tof!

En dat waren alle vragen. Ik word blij van deze tag, want ik realiseer me nu extra hoe leuk de zomer eigenlijk is! Ik heb echt zin in de komende zonnige dagen. Dat ze maar snel mogen komen! Als je de tag wilt overnemen, doe dat gerust.

Wat vind jij het allerfijnste aan de zomer?

About these ads

8 thoughts on “I love summer tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s