Oh So HIP sieraden

Sieraden, ik ben er dol op. Het voegt zoveel toe aan een outfit, en het liefst draag ik het elke dag. Zonder sieraden voel ik me leeg. Toen ik op de webshop Oh So HIP kwam werd ik verliefd op hun sieraden. Het zijn echt sieraden van nu, en het past helemaal bij me. Vandaag wil ik enkele sieraden van deze webshop aan jullie laten zien.
De webshop Oh So HIP heeft veel verschillende sieraden. Maar verder hebben ze ook baseball caps, tassen iphone hoesjes enzovoort. De sieraden gaan van infinity kettingen tot neon friendship armbanden. Er zit voor iedereen wel wat tussen.

Als eerst deze vette oorbellen. Het zijn zilvere kruisjes, en ik houd echt van zulke stoere sieraden. Ze zijn redelijk lang, maar dat vind ik fijn. Zo vallen ze tenminste op. Normaal hangt het staafje wat je door je oorlel moet halen aan de bovenkant, maar dit keer zit het achterop de bovenkant van het kruis. Zo hangen de oorbellen niet aan je oor zeg maar. Deze oorbellen zijn stevig, dus ze gaan zeker lang mee. Je kan het eigenlijk met elke kleding combineren. Deze oorbellen kosten 4,95.

Dit zijn zilvere engel vleugels, en ik vind ze prachtig. Ze zijn redelijk lang. Ze zijn helemaal niet zwaar, dus daar heb je geen last van. De webshop heeft deze oorbellen ook nog in het goud. Zelf had ik nog geen sieraden met engel vleugels, maar ik vind het echt wat hebben. Het heeft wat chiques. Deze oorbellen kosten 7,95.

En als laatste deze schattige ketting. Net zoals de oorbellen van hierboven ook met een kruisje, maar dit kruisje is een stuk kleiner. Ik ben echt verliefd op deze ketting. Het is een hele subtiele ketting, maar het heeft ook wat stoers. Het staat leuk bij alle kleding, en je kan zelf de ketting wat langer of korter maken. Dat vind ik handig, want zo kan je hem dragen op de lengte wat je zelf wilt. Deze ketting kost 6,95.

En dat waren de sieraden van Oh So HIP. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de sieraden, en ik vind ze erg mooi. Ook waren de sieraden binnen een dag binnen, dus dat is top service. Ik weet zeker dat ik de sieraden veel ga dragen, omdat ze ook makkelijk te combineren zijn. De prijzen qua sieraden liggen tussen de ‚ā¨1 en de ‚ā¨15 euro.

Wat vind jij van deze sieraden?

About these ads

15 thoughts on “Oh So HIP sieraden

  1. Ik ken de webshop al een tijdje. Ze hebben erg leuke sieraden. Toevallig heb ik ook alledrie die sieraden, alleen heb ik ze ergens anders gekocht. Zo’n kettinkje heb ik via Etsy en de oorbellen via Ebay.

  2. Pingback: My favorite jewelry #2 | Trendlish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s