Hema Dip & Clean Nail Polish Remover

De Hema Dip & Clean Nail Polish Remover is je vast niet ontgaan: het nagellak verwijder potje. Er zit een grote spons in met daarin nagellak remover, en het moet er voor zorgen dat het je nagellak er snel afhaalt. Dit is natuurlijk een grote belofte. Zelf vind ik nagellak er af halen met watjes zo’n gedoe, dus hopelijk werkt dit product echt. Dan is het een wondermiddel.
Kijk hoe leuk dit potje er uit ziet! Knalroze, daar kun je niet omheen. Zelf vind ik roze een prachtige kleur, dus ik heb er geen problemen mee. Het product is alleen al leuk om naar te kijken! Ik word er blij van! Hoe het product heet staat duidelijk op de voorkant. Ook de vorm vind ik erg fijn. Het potje is niet te klein en niet te groot. Verder bevat dit potje een zwarte dop, en op de achterkant de nodige informatie. Een heel orgineel potje Hema, dat doe je goed! Doe mij nog maar meer van zulke roze producten.

En zo ziet de binnenkant eruit. De geur van nagellak remover komt me al tegemoet, maar dit keer heeft het wat zoets. Het ruikt niet zo vies! Maar hoe werkt dit nagellak remover potje precies? Nou het enigste wat je hoeft te doen is je nagel in de spons doen, en daarna wat draaien met je nagel. Je voelt de nagellak remover goed zitten, want het potje zit er helemaal vol mee. Als de nagellak remover op is zou je opnieuw nagellak remover er in kunnen doen. Het sponsje neemt het dan weer in zich op. Oh, er zit overigens wel aceton in, dus dat kan je nagels wat uitdrogen.

En hier het resultaat! Mijn nagellak is helemaal weg! Ik werd hier zo blij van toen ik het voor de eerste keer gebruikte. Wat een handig potje! Ik ben hier echt te spreken over. Weg met die watjes! Wel merk ik dat er wat glitters op mijn nagels blijven hangen, maar dat vind ik niet zo heel erg. En de aceton droogt je nagels wel wat uit als je dit product hebt gebruikt. Dat is een nadeel. Het had wel wat verzorgender gemogen. Na een lange tijd laat de spons ook een beetje los, dus houd daar wel rekening mee.

De Hema Dip & Clean Nail Polish Remover heeft dus zijn voor en nadelen. Ik ben er enthousiast over dat het mijn nagellak er helemaal af haalt, behalve dus sommige glitters. Maar ik baal er van dat het mijn nagels uitdroogt en op de gegeven moment de spons wat loslaat. Ik heb hier dus dubbele gevoelens over. Wel blijf ik dit potje gebruiken omdat het heel handig is.

De Hema Dip & Clean Nail Polish Remover is te koop voor 4,50 bij de Hema.

Heb jij dit potje al?

About these ads

7 thoughts on “Hema Dip & Clean Nail Polish Remover

  1. Ik heb dit product in de kast staan, maar nog niet gebruikt…Ik heb laatst een beautypakket gewonnen en daar zat deze remover bij. Maar, ik wil ‘m bewaren tot aan de vakantie. Dan hoef ik niet te zeulen met flessen nagellakremover of bang te zijn dat deze gaan lekken. Ik ben inmiddels wel ontzettend nieuwsgierig geworden naar de kwaliteit: wat ga ik daar zelf van vinden…?! ;-)

  2. ziet er wel fijn uit! ik gebruik het potje van bourjois, is ook wel fijn maar iets aan de duurdere kant. jammer genoeg kon ik niet wachten tot de goedkopere versies eraan kwamen, haha! xx

  3. Ik heb er ├ę├ęn van Kruidvat, maar omdat ik mijn nagels maar zelden lak, gebruik ik hem ook vaak. Die vind ik overigens een beetje vies ruiken. Hij is geparfumeerd en dat ruikt dan zoetig versus de ouderwetse stinklucht van remover. Geen fijne combi :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s