Fashion love: broeken met gewaagde prints

Al best lang is er een nieuwe mode trend namelijk broeken met gewaagde prints. Je hebt er misschien zelf wel een of meerdere in de kast, of je hebt het gezien in de winkel. Je kunt er niet meer om heen. Zelf moest ik eerst echt wennen aan deze trend, maar nu vind ik het zo tof! Ik wil er echt een in mijn kast hebben hangen.

Op het begin vond ik deze trend nog niet mooi omdat het best wel gewaagd is. Opeens felle printen op broeken, bijvoorbeeld met blokjes en streepjes. Ik moest er echt aan wennen. Maar hoe meer mensen het gingen dragen, hoe leuker ik het begon te vinden. Ik moest er gewoon even in komen denk ik! En sinds dien wil ik echt een of meerdere broeken met prints in mijn kast. Toen ik de Esprit broeken zag werd ik helemaal verliefd.

1. Flower Fashion Pant 69,96
Toen ik deze Chino broek zag werd ik verliefd. Wat een onwijs gave print. Ik moest er even aan wennen omdat het veel felle kleurtjes bevat, maar ik word er blij van! Deze print is het meest gewaagd van deze drie broeken, maar door de kleurtjes is dit mijn favoriet. Het is een los model en het heeft elastiek op de taille. Ik vind zulke broeken zo onwijs fijn zitten! Echt een chill broek. Alhoewel het combineren van deze broek nogal lastig word, zou ik hem erg graag in mijn kast willen hebben hangen.

2. Kortere Stretchbroek 69,95
Dit is een hele andere broek als de vorige, want dit is een stretchbroek. Zulke broeken vind ik ook heel fijn! De print is totaal anders dan de vorige broek, maar ik vind het echt wat hebben. De combinatie wit en grijs vind ik mooi, en het staat erg chique. Deze broek kan je denk ik met veel dingen combineren, en daarom lijkt me dit een ideale broek.

3. Fashion Pant 49,95
Als laatste de Fashion Pant. Ook een chille broek lijkt me, net zoals de eerste broek. Ik heb echt zin om hem aan te trekken, want het lijkt me heerlijk zitten. Een hele drukke print moet ik zeggen, maar hier hou ik wel van. Het heeft wat weg van aztec print. De kleurtjes bij elkaar geven me echt een zomers gevoel.

En dat waren de broeken met gewaagde prints van Esprit die ik leuk vind. Ik vind ze stuk voor stuk super tof. Ik krijg steeds meer fashion love voor broeken met gewaagde prints, en daarom wil ik er ook echt een paar in mijn kast hebben hangen. Het is best opvallend, maar dat geeft niks! Ieder mens mag wel wat opvallen. Je mag jezelf laten zien!

Welke broek van hierboven van het merk Esprit vind jij het mooiste?

About these ads

11 thoughts on “Fashion love: broeken met gewaagde prints

  1. Zelf heb ik er eigenlijk geen, alleen één shortje. Ik ben gewoon meer iemand voor een simpele spijkerbroek of een zwarte broek :D Van deze drie zal ik de eerste het snelst dragen, lekker voor op vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s