A sunny day

A sunny day vond ik wel een perfecte naam voor deze outfit. Deze outfit is toch helemaal zomers! De eerste ‘Outfit of the day’ met een jurkje! Je ziet me niet zo snel in jurkjes, alleen als het warm weer is. Eigenlijk heb ik ook maar twee of drie jurkjes. Heel slecht. Ik moet echt meer jurkjes in gaan slaan! Ik wens je veel kijk en lees plezier!

Het is weer heerlijk weer! De ene dag is het niet zo warm, en de andere dag heel warm. Wat is Nederland qua klimaat een raar land! Maar ik geniet echt van de dagen dat ik dit jurkje aan kan! Ik ben er echt verliefd op. Ik kocht het een jaar geleden in Spanje voor een goedkoop prijsje, en ik ben er nog steeds enorm blij mee. Het jurkje zit heel fijn en luchtig, en de print vind ik mooi. De kleurtjes die zijn gebruikt zijn ook lekker zomers, dus helemaal top. Bij mijn taille zit de jurk wat strakker, en dat vind ik wel goed omdat het zo mijn figuur accentueert. En de knoopjes maken het jurkje nog schattiger!

Dit keer heeft mijn zusje de outfit foto’s gemaakt. Thanks to her! Ik vind de foto’s weer helemaal goed gelukt!

Dan hier de print waar ik zo over te spreken ben. Ik vind het echt cute! Allemaal kleine bloemetjes bij elkaar op een roze achtergrond.

Bij dit jurkje droeg ik alleen maar qua sieraden een leuke armband. Deze heb ik pas gekocht, en ik ben blij met deze aanwinst. Het staat chique, en het matcht bij alle kleding. Ook sluit deze armband erg handig, want je moet gewoon aan de touwtjes trekken. Ken je zulk soort armbanden?

En natuurlijk droeg ik slippers onder dit jurkje. Dit zijn nep Birkenstocks maar ze zitten net zo fijn! Ook de kleur van de bandjes vind ik mooi, namelijk het paars. Het staat top bij het jurkje. Ik ben zo blij dat ik deze slippers weer aan kan!

En dat was de gehele outfit. Een heerlijk zomerse outfit. Het geheel staat leuk en schattig bij elkaar. Als ik deze outfit zie wil ik het meteen weer aantrekken! Het geeft me een zomers gevoel, en het zit fijn. Wat wil je nog meer?

Jurkje: winkel in Spanje.
Schoenen: Schoenenreus.
Armband: Lucardi.

Wat vind jij van deze outfit? Draag jij vaak jurkjes in de zomer?

About these ads

24 thoughts on “A sunny day

  1. Pingback: I love summer tag | Trendlish

  2. Pingback: My favorite jewelry #2 | Trendlish

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s