Ask me anything – The answers

Een paar weken geleden kwam er een ‘Ask me anything’ online. Hier vroeg ik of jullie vragen voor mij hadden, en er stroomde enkele vragen binnen. De vragen gingen voor al over mijn blog en over de toekomst, en daar zal ik vandaag op antwoorden. Het zijn niet heel veel vragen, maar de vragen die ik kreeg vind ik erg tof! Misschien zit jou vraag er wel tussen!

Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt met je blog? Door Kirsten.
De vriendinnen die ik heb gemaakt. Dat is het eerste wat in me op komt. Dat is niet echt iets wat ik heb meegemaakt, maar meer iets wat op mijn pad is gekomen. Toch geef ik dit antwoord, omdat het heel veel voor me betekend. Ik had nooit verwacht dat ik door mijn blog vriendinnen zou maken, maar toch is het gebeurt. Ik ben onwijs blij dat ik sommige meiden heb leren kennen, en ik hoop dat het contact lang zo blijft! Natuurlijk moet een vriendschap wel opgebouwd worden, maar dat zal zeker gebeuren. De meiden over wie ik het heb voelen zich vast aangesproken!

Ben je veranderd sinds je je blog hebt? Door Kirsten.
Ja, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik durf me meer te uiten naar mensen. Ik draag zelfs felle lipstick naar school, wat ik voor mijn blog nooit op had. Ik vond het te gewaagd, en schaamde me er voor. Maar nu denk ik: ik moet dragen wat ik wil. En dat komt door alle lieve reacties die ik heb gekregen op mijn blog. Dus thank you all guys! Maar ook door andere blogs, waar op ik zag dat hun bijvoorbeeld felle lipstick droegen. Ik dacht: waarom zou ik dat niet doen? Er zijn zoveel meiden die dat doen. En sinds dien voel ik me ook veel zelfverzekerder.

Wat wil je graag bereiken met je blog? Door Xaviera.
Er is niet iets speciaals wat ik wil bereiken. Natuurlijk lijkt het me tof om mensen te inspireren, en meer bezoekers is ook leuk, maar ik hoef het niet te bereiken. Ik blog omdat ik het leuk vind, en omdat het mijn favoriete hobby is. Ik heb geen doel ofzo voor ogen!

Wat zou je over 5 jaar allemaal bereikt willen hebben? Door Eline.
Over vijf jaar ben ik 21, dus dan hoop ik mijn opleiding voltooid te hebben. Wat mijn plannen daarna zijn weet ik niet precies, maar ik laat het op me af komen. En ik hoop dat ik mijn rijbewijs heb, en een autootje. Verder hoop ik natuurlijk dat ik de man van mijn dromen tegen kom, maar zoiets bereik je eigenlijk niet. Het komt meer op je pad. Ook hoop ik nog te bloggen, en dat mijn blog dan erg gegroeid is. Dat wil ik wel bereikt hebben. Een betere layout enzo, dat lijkt me erg tof.

Hoe zie je jezelf over 10 jaar? Door Charr. (lijkt op de vorige vraag, maar dan 5 jaartjes verder)
Over 10 jaar ben ik 26, een mooie leeftijd! Ik zie mezelf dan met een goede baan waar ik elke dag met plezier naartoe ga, en natuurlijk hoop ik dat ik dan mijn droomman ben tegengekomen, en er misschien al een kindje mee heb. Trouwen denk ik wat later, maar wie weet! En samenwonen om niet te vergeten. Ik weet niet of ik dan nog aan het bloggen ben. Ik denk eerlijk gezegd van niet, maar je weet het nooit. Lijkt me erg gaaf als ik dan nog aan het bloggen ben.

Wat is je grootste droom? Door Kimberly.
Het klinkt raar, maar ik heb eigenlijk niet echt een bepaalde droom. Je zal denken: hoe kan je nou geen droom hebben? Maar toch is het zo. Ja mijn droom is om gelukkig, en gezond te blijven. En om een mooie toekomst te krijgen, maar dat is eigenlijk standaard voor iedereen zo neem ik aan. Oh wacht, nu kom ik op een droom! Ik ben vandaag (week van te voren, want ik plan dit artikel) naar de film Verliefd Op Ibiza geweest, en sinds dien ben ik verliefd op Ibiza. Wat is het daar prachtig zeg! Het lijkt me super gaaf om daar heen te gaan. Dit is wel een droom van me bedenk ik me nu. Hopelijk komt hij uit!

Waar ben je trots op in je leven? Door Xaviera.
Mijn blog. Ik had het een aantal jaar geleden nooit gedacht dat ik full-time zou gaan bloggen. Ik wist toen niet eens wat bloggen was! Ik ben trots dat het me elke dag lukt om een artikel te plaatsen, en om een eigen site op het web te hebben. Het is iets waar ik erg hard aan werk, met mooie resultaten. Verder ben ik trots op de mensen die ik heb in mijn leven. Vrienden, familie. Ze betekenen veel voor me.

En dat waren de vragen! Ik vond het erg leuk om ze te beantwoorden. Heerlijk om over de toekomst en mijn blog te denken! Over een tijdje zal er vast een ‘Ask me anything #3′ komen. Maar als je nu al vragen hebt, stel ze dan al in een reactie!

About these ads

7 reacties op “Ask me anything – The answers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s