Mijn mascara’s op een rijtje

Mascara’s heb ik voor mijn gevoel best veel. Ik keek laatst in mijn dagelijks bakje, en ik kwam er achter dat ik er in totaal 8 had. Natuurlijk gebruik ik ze niet meer allemaal, maar ik heb ze zeker allemaal gebruikt. Sommige zijn natuurlijk fijner als andere, maar dat is logisch. Het leek me leuk om mijn mascara’s aan jullie te showen, en een korte mening er over te geven!
Merken waar ik maar een mascara van heb.

Catrice Glamour Doll mascara
Deze mascara heb ik nog niet zo lang, maar hij is al best wel leeg. Ik vond het een erg fijne mascara! Het heeft een rubber, buigzaam borsteltje met kleine haartjes. Eens een keer wat anders! Het aanbrengen gaat erg gemakkelijk, want ik kom gemakkelijk bij mijn wimperaanzet en in mijn ooghoeken. Mijn wimpers krijgen er volume van! Ja, gewoon een fijne mascara.

Essence 2in1 Volume mascara
Ik ben minder tevreden over deze mascara, en ik heb hem eigenlijk ook bijna nooit gebruikt. Je hebt twee borsteltjes, een dunnere en een dikkere. Het is de bedoeling dat je eerst look 1 gebruikt en dan look 2. Maar als ik dat doe komen er ongelofelijk veel klonters! En dat moet ik echt niet hebben. Alleen look 1 vind ik wel fijn, maar het geeft geen wauw effect.

Maybelline The Falsies Flared mascara
Een review van deze mascara kon je enkele dagen geleden zien. En daar kon je lezen dat ik er positief over ben, maar dat ik wel wat beters had verwacht omdat het een dure mascara is. Het gaf mijn wimpers geen krul, maar dat is bij geen een mascara. Ik dacht: misschien krijg Maybelline het wel voor elkaar. Maar nee. Volume geeft hij wel weer, en wat langere wimpers!

Mascara’s die ik heb van het merk Miss Sporty.

Lash Millionaire mascara
Nee, deze mascara heeft mij niet blij gemaakt. Het borsteltje is gewoon niet fijn. De haartjes zijn te dik, en daardoor brengt hij niet fijn aan. Ook laat de mascara veel klodders achter, en hij loopt makkelijk uit. Volume geeft de mascara wel, maar daar blijft het bij. Nope, deze gooi ik liever uit mijn stash! Maar ik ben zo iemand die het altijd bewaard.

XX Long mascara
Dit is echt een van mijn favoriete mascara’s. Ik ben enorm fan van het borsteltje! Het is een dun spiraaltje, waarmee ik makkelijk mijn mascara mee kan aanbrengen. Het borsteltje maakt mijn wimpers snel zwart, en hij scheid mijn wimpers goed. Vaak plakken mijn wimpers aan elkaar, maar dat doet deze mascara niet! Het opvallendste aan deze mascara is dat hij mijn wimpers een mooie lengte geeft.

Mascara’s die ik heb van het merk NYC.

Show Time mascara
Deze mascara heb ik al ongelofelijk lang, en ik heb hem al lang niet meer gebruikt. Maar dat kan ook niet, want hij is namelijk op! Ik was hier zo tevreden over, dat ik hem bleef gebruiken. Het is een klein dun borsteltje. Het geeft mijn wimpers een mooie volume, en het maakt ze mooi lang. En dat willen we natuurlijk hebben! Ik kan geen negatief punt bedenken.

Sky Rise mascara
En gelukkig ben ik hier ook positief over! Ik kan er niks aan doen, maar ik ben gewoon fan van de mascara’s van NYC. Ook dit borsteltje is dun, en de haartjes staan ver uit elkaar. Hij maakt mijn wimpers prachtig, en hij blijft lang zitten en brokkelt niet af. Wat moet ik hier nog meer over zeggen? Deze mascara is gewoon toppie!

City Curls mascara
En ja hoor, natuurlijk ben ik hier ook over te spreken. Dit keer een ander borsteltje als de vorige twee, want deze is namelijk gekruld. Het borsteltje ziet er echt tof uit, en het is leuk om hiermee mijn mascara aan te brengen. Ook het resultaat bewonder ik want hij maakt mijn wimpers erg vol. Ook loopt deze mascara niet snel uit, alhoewel het geen waterproof is!

Eigenlijk zijn het gewoon mini reviews op een rij! Ik hoop dat je hier wat aan hebt gehad! Het is duidelijk dat ik voor al tevreden ben over de mascara’s van NYC. Deze wil ik nog veel meer, want ik ben er nog niet ontevreden over geweest. Maar ik wil ook nog meer mascara’s testen van Catrice!

Hoeveel mascara’s heb jij? En welke bovenstaande mascara lijkt jou het fijnste?

About these ads

8 reacties op “Mijn mascara’s op een rijtje

  1. Ik heb zelf 3 mascara’s, een van Bourjois, Max Factor en de Action, maar ik gebruik eigenlijk alleen die van Max Factor omdat ik die heel fijn vind en zorgen ervoor dat mijn ogen niet jeuken haha. Die van Maybelline lijkt me ook best fijn :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s