Maybelline The Falsies Flared

Maybelline, een voor mij een redelijk duur merk. Standaard loop ik altijd naar de schappen van Essence, Catrice, NYC enzovoort. Maar voor mijn verjaardag kreeg ik deze mascara, waar ik erg blij mee ben. Heerlijk om eens een duurder product te hebben. De mascara ziet er prachtig uit, maar werkt hij ook goed? Merk ik veel verschil met wat minder dure mascara’s?
The Falsies Flared mascara heeft een mooi uiterlijk. De mascara bevind zich in een paarse, wat dikkere verpakking. De vorm vind ik erg leuk, want in het midden is hij dikker, en aan de uiteindes is hij weer dunner. Dat zorgt voor een leuke vorm. De tekst op de verpakking is zilver, wat leuk matcht bij de paarse kleur. Op de dop staan vleugels, wat een tof detail is! Op de mascara zelf vind je een korte beschrijving. De mascara moet zorgen voor valse volume wimpers. Je hebt meerdere Maybelline Volum’ Express mascara’s, maar liefst 10. 4 bevatten ook de naam Falsies.

Met het borsteltje is iets aparts maar handigs aan de hand. Het heeft namelijk een soort van twee kanten. Op de achterkant staat precies hoe je het moet aanbrengen. Het eerste laagje wat je aanbrengt moet je doen met het boogje, en het tweede laagje moet je aanbrengen met het rechte gedeelte. Als je het borsteltje draait zie je de rechte kant. Met het boogje kan je namelijk bij de wimperaanzet, en met het platte gedeelte breng je extra lagen aan. Erg leuk bedacht, en ik ben benieuwd hoe het werkt. Ik houd wel van wat ingewikkelde borsteltjes. Het is een keer wat anders!

Ik ben tevreden met deze mascara. Waarschijnlijk zul je het zelf niet zien omdat mijn wimpers amper krullen, maar mijn wimpers krullen bij geen een mascara. Dus dat ben ik wel gewend. De mascara geeft een mooie volume. Het werken met de twee kanten vind ik erg fijn, en ik kan zo inderdaad goed bij de wimperaanzet, en ik kan ook makkelijk bij de wimpers in mijn ooghoek. Het is dus een pretje om deze macara aan te brengen. Verder klondert de mascara niet, wat voor mij erg belangrijk is. Ik heb een hekel aan mascara’s die klonteren, dus dit is een dik pluspunt. Ja, ik ben te spreken over deze mascara! Niks mis mee!

De Maybelline The Falsies Flared is een fijne mascara als je het mij vraagt. Het borsteltje brengt fijn aan, het geeft een mooie volume en klonten zijn niet te vinden. Ook lijken mijn wimpers iets langer als normaal! Helaas merk ik niet zoveel beters aan deze wat duurdere mascara, dus ik blijf toch budget mascara’s kopen. Kost me wat minder!

De Maybelline The Falsies Flared mascara is te koop voor 14,99 bij de drogist.

Koop jij vaak duurdere mascara’s?

About these ads

13 reacties op “Maybelline The Falsies Flared

  1. Ik heb deze mascara en ben er echt tevreden mee! Al ga ik er niet de hele prijs voor betalen. Kruidvat en Etos hebben vaak acties. xxx

  2. Ik heb deze onlangs voor de tweede keer gekocht. Ik merk juist bij de meeste mascara’s weinig verschil maar deze doet ‘t bij mij erg goed. Ook niet zo snel ‘spinnepoten’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s