Mijn mening over Stylight

Stylight, een website die momenteel erg populair is. Het gaat helemaal over fashion, iets wat meiden aanspreekt. Zelf werd ik er ook benieuwd naar. Ik maakte een account aan en ging de site verkennen. Het verbaasde me wat je allemaal op Stylight kan doen! Kleding bekijken en hearten, artikelen lezen, mensen volgen. Maar wat vind ik er nou precies van?
Stylight staat bekend om kleding. Je vind er de allerleukste kleding, schoenen en accessoires van verschillende webshops, die je kunt bekijken, vergelijken maar ook kunt bestellen. Naast dat kun je de kleding ook ‘hearten’ en dat komt dan in een lijst te staan. Zo kun je een lijst zien met de kleding die jij leuk vind. Ik vind het erg leuk bedacht! Heerlijk om lekker rond te snuffelen tussen de kleding, en als ik iets leuks zie het fijn op te slaan op mijn account. Ook kan ik mijn favoriete winkels aanklikken, zodat ik meteen de kleding van hun te zien krijg. Ja, dit vind ik echt tof!

Je kan kleding ‘hearten’ maar je kan kleding ook op een mood board zetten. Deze mood board kan je zelf inrichten. Je kan er kleding, schoenen of accessoires opzetten, maar ook videos, muziek, een stuk tekst of een blogpost. Zo’n board kan je ook ‘hearten’. Zelf heb ik een mood board gemaakt met de naam: lovely items, maar je kan ook voor een bepaald thema gaan zoals pasteltinten. Erg leuk en creatief om te maken! Ik ga er flink mee aan de slag!

Maar wat ook super tof is: je kan mensen volgen. Als je iemand volgt zie je op de begin pagina hun moodboards en kleding die ze hebben ‘geheart’. Leuk om inspiratie uit te halen, en om te zien wat bijvoorbeeld jou favoriete blogger mooi vind qua kleding, schoenen en accessoires.

En als kers op de taart kan je ook fashion artikelen lezen op Stylight. Van interviews, naar informatie teksten. Erg leuk om eens rond te snuffelen. Veel artikelen spraken me erg aan, en ik kan uren zulke artikelen lezen. Leuk vermaak vind ik het!

Ik ben fan van de website Stylight. Ik ben niet zo’n enorme fan van fashion, maar ik vind het leuk om rond te snuffelen tussen kleding! Ook ziet de site er netjes en aantrekkelijk uit. Ik ga weer lekker verder met het maken van mood boards!

Kende jij Stylight al? Zo ja, heb je een account?

About these ads

9 gedachtes over “Mijn mening over Stylight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s