I love spring

Het is momenteel net lente, dus ik dacht: deze I love spring tag is perfect! Ik ben helemaal gek op de lente, dus kom maar op met die vragen! Sommige vragen gaan ook over pasen, wat ik ook met alle liefde vier. Ik vind de lente gewoon een heerlijk seizoen. De bloemen beginnen weer te groeien, er komen weer blaadjes aan de bomen en we krijgen beter weer. Tenminste, dat mogen we hopen en verwachten. Let’s begin!

Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?

Geen grauwe kleuren, dat zeker niet! Geef mij maar pastelkleurtjes of felle kleuren. Mijn nagels moeten in de lente wel lekker opvallen! Het weer is dan kleurrijk, dus mijn nagels ook. Ik word altijd zo blij van felle of pastelkleurtjes!
Hoe zie jij er op je paasbest uit?
Ik heb elk jaar pasen gevierd, maar eigenlijk droeg ik niks speciaals. Natuurlijk wel iets wat netjes is, maar ik kan me zo niet herinneren dat ik een bepaald iets vroeg. Dat zal dit jaar wel weer hetzelfde zijn. Ik ga mijn nagels wel lakken natuurlijk! En een ooglook met felle kleuren lijkt me ook wel leuk.

Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?
De zon staat stipt op een. We mogen hopen dat die veel komt opdagen, want je weet het nooit in Nederland. Verder kan ik genieten van de bloemetjes die groeien, en de bladeren die weer mooie kleurtjes krijgen. Maar ook dat gevoel dat ik van binnen krijg. Eindelijk van de winter af!

Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?
Like A Trip To New York van Essence. Het is een heerlijk fris en zoet geurtje, en soms ruik je een vleugje sinnaasappel! Echt perfect voor de lente als je het mij vraagt.
Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Mijn shorts! Oke, dit kan alleen als het warmer word maar daar ga ik van uit. Verder ben ik helemaal gek op teenslippers, dus die bewaar ik ook. En mijn hempjes! Heerlijk als het warm weer is!

Van welk nummer krijg je de lente in je bol?
Deze vraag vind ik erg lastig. Maar het eerste liedje die in me op kwam was Let Her Go van Passenger. De tekst heeft niks met de lente te maken, maar het deuntje vind ik echt iets voor de lente. Ik krijg er een lentegevoel van. Ik weet niet of ik deze mening deel met andere. Misschien vinden jullie het wel heel gek.
Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Nog een aantal shorts maar dan met studs. Ik houd van studs. Ik vind ze erg gaaf, maar helaas heb ik er nog niks van. En verder vind ik bloemenprinten leuk in de lente, dus ik hoop dat ik wat kleding met deze print vind!

Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?
Wit. Zonder twijfel.

Wat een leuke tag was dit! Erg toffe vragen om te beantwoorden. Ook heb ik nu echt een lente gevoel, en die mag blijven! Ik word blij van de lente, en ik hoop dat het weer meewerkt zodat we echt kunnen genieten. Ik ga niemand taggen, want de meeste hebben hem al ingevuld. Maar als het je leuk lijkt om hem in te vullen, doe dat dan gerust!

Heb jij al de lente kriebels?

About these ads

10 reacties op “I love spring

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s