Hekel aan beauty irritaties

Beauty irritaties, iedereen kent ze wel. Ik kan er een heleboel opnoemen. Sommige irritaties komen vaak voor, en sommige wat minder. Ik heb er zo’n hekel aan, omdat ik gewoon goed mijn make-up wil kunnen doen of wil hebben. En als iets dat verpest, kan ik chagerijnig worden. Laat ik vandaag deze puntjes van me af schrijven, en ik ben erg benieuwd of jullie het met me eens zijn!

Een te lichte of donkere foundation kopen, en daar later dus pas achter komen. Dat is echt klote, want inruilen gaat niet meer. En als het een dure foundation is, is het al helemaal erg! Heb je helemaal zin om je nieuwe foundation te gebruiken, is het niet de goede huidskleuren. Balen.

Deze beauty irritatie heeft iedereen wel: mascara wat op je huid komt inplaats van op je wimpers. Dat heb ik bijna elke ochtend wel. Soms hele klodders, en soms wat puntjes. In de ochtend kan ik daar erg chagerijnig van worden. Make-up moet ik gewoon goed kunnen aanbrengen, en er moeten geen opstakels zijn.
Veel fall-out bij oogschaduw hoort denk ik bij mijn top grootste beauty irritaties. Zo ongelofelijk irritant is dat! Klop je je kwasten nog af, ligt er nog een heleboel oogschaduw onder je ogen. Dat kost weer tijd om het er af te halen, en waarschijnlijk neem je de foundation dan ook mee.

Vette oogleden. Dat heb ik voor al op het einde van de dag. Maar als je dan nog oogschaduw moet aanbrengen, is dat erg irritant. Het brengt niet fijn aan. Ook gaat het er dan voor mijn gevoel sneller af.

Lipgloss ontwijk ik soms gewoon door de haren die er altijd op komen. Als het veel waait heb ik er erg last van. Het geeft een rot gevoel, en je moet ze dan weer allemaal van je mond af vissen. En je haar gaat er van plakken.

Breng je een lipstick, lipgloss of een geltint/liptint aan komt het buiten je ooghoeken. Als het lichte kleuren zijn oke, maar als het felle kleuren zijn smeer ik het lipproduct het liefste er gewoon af. Als ik het namelijk weg probeer te vegen, maak ik het alleen maar erger.
Een product wat je ziet staan na een lange tijd en wilt gebruiken, en kennelijk al over de datum is. Ben je helemaal blij dat je het product ziet staan, kan je het niet gebruiken. Je kan het wel doen, maar het is niet echt hygienisch. Van een leuk moment naar het moment dat je het product in de prullebak moet gooien.

Oogpotloodje wat snel van je waterlijn af gaat heb ik heel vaak. Ik draag elke dag oogpotlood. Ik heb er al vele gehad, en sommige zijn gewoon slecht. Na een uur zit er al bijna niks meer op je waterlijn. En steeds bijwerken is ook niet leuk. Dat vind ik zo irritant. Het zwartje lijntje moet gewoon goed blijven zitten.

Foundation in de vroege morgen aanbrengen, en op school er achter komen dat je een foundationlijn bij je kaak hebt. Zo lelijk is dat! Zie je super goed de foundation zitten, en dat dus niet de bedoeling. Daar kan ik me zo voor schamen, en dan ben ik boos op mezelf maar ook op de foundation.
Er achter komen dat een product op is. En dan ook helemaal op, terwijl je het zo hard nodig hebt! Je raakt dan helemaal in de stress, maar dat product komt niet tevoorschijn. Dus dan moet je maar een ander alternatief zoeken. En dat kost tijd, en dat brengt alleen maar meer chagerijnigheid met zich mee.

Make-up producten laten vallen, wie gebeurt dat nou niet? Voor al bij oogschaduw kan ik daar van balen. Heel de vloer ligt dan onder. En als het een duur product is kan je wel janken.

Dat waren al mijn beauty irritaties die in me op kwamen. Waarschijnlijk weet je er wel meer, maar dit is mijn top. Stuk voor stuk super irritant. Ik ga proberen beauty irritaties te voorkomen, maar soms gaat dat gewoon niet! In de vroege morgen ben ik er niet goed bij met mijn gedachtes.

Wat is jou grootste beauty irritatie?

About these ads

13 reacties op “Hekel aan beauty irritaties

  1. Leuk stukje! Het ergste vind ik als ik moet niezen of mijn ogen per ongeluk hard samenknijp als mijn mascara er net op zit! Ook vind ik het irritant dat ik na een dag werken echt de mascarakringen weg moet vegen en dat er op mijn neus en kin geen foundation meer lijkt te zitten :(

  2. Haha herkenbaar! Ik vind het altijd zo irritant als ik mijn wenkbrauwen bijteken dat ik de lijntjes net te hoog of te laat zet en dat ik het weer weg moet halen. En inderdaad, klontjes mascara in de ochtend terwijl je natuurlijk haast hebt…

  3. Wat een leuk artikel! En, een aantal ervan zijn zó herkenbaar ;-) Ik vind het altijd vervelend wanneer je net je nagels mooi hebt gelakt, ze nog ietwat droog zijn en je naar de w.c. moet en je de rits/knoop van je broek moet openen. Bye, bye mooi gelakte nagels…! :-(

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s