Ask me anything!

Vandaag een wat korter artikeltje vanwege de drukte, I’m sorry. Maar dit artikel wou ik dat een keer online kwam, dus bij deze. Als je de titel hebt gelezen weet je al precies waar dit artikel over gaat, want dit is namelijk een Ask my anything artikel. Ik wil dus dat jullie me vragen gaan stellen, tenminste als je een vraag voor me hebt.

Mijn blog heeft niet echt een specifiek vast onderwerp, maar lifestyle zit er zeker in. Regelmatig schrijf ik lifestyle artikelen, en dat vind ik super leuk om te schrijven. Ik wil toch dat er wat persoonlijks aan mijn blog zit, want ik weet hoe leuk dat is om het op andere blogs te lezen. Daarom vind ik het tof om dit artikel een keer te doen. Zo kun jij al je vragen waar jij de antwoorden op wil weten aan mij stellen, en ik zal daar zo goed mogelijk antwoord op proberen te geven.

Natuurlijk hebben de vragen geen vast onderwerp waar het over mag gaan. Het kan over beauty zijn, over fashion, persoonlijke vragen over hoe ik in het leven sta, wat mijn hobby’s zijn enzovoort. Het is helemaal aan jou! Natuurlijk moeten dit wel normale vragen zijn die ik kan beantwoorden. Het is niet zo dat ik alles nu op tafel gooi, er zit wel een limiet aan. Maar ik verwacht van jullie wel vragen die ik zo kan beantwoorden! Laat jou vragen lekker rollen in de comments!

Dit artikel zal ik niet in een filmpje doen, want voorlopig maak ik nog geen filmpjes. Ik vind het fijn om nog even veilig artikeltjes te typen. Dit vind ik momenteel ook leuker om te doen. Wie weet ooit, dat ik een filmpje maak. Want ik weet dat jullie dat wel leuk zouden vinden. Maar dit Ask my anything artikel schrijf in een artikeltje. Zo is het misschien voor jou ook wat overzichtelijker, en als er veel vragen binnenkomen zijn deze via een artikel makkelijker te beantwoorden.

Voel je vrij om een vraag te stellen in een reactie en wie weet beantwoord ik jou vraag wel binnenkort!

Wat zou jij van mij willen weten?

About these ads

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log Out / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log Out / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log Out / Bijwerken )

Verbinden met %s